Doorgaan naar hoofdcontent

Fashion inspiratie uit de leukste series


Een prachtige outfit komt voorbij. Ik pak pen en papier en probeer de outfit zo goed mogelijk in mij op te nemen. Vervolgens teken ik het uit. Maar dan...wat had Aria (Pretty littrle liars) ook alweer onder dat perfecte blousje aan? Waren het nou sneakers of toch meer laarzen? Voordat ik het in mij op kan nemen is de volgende scene alweer aan de buurt. Helaas, weer een halve outfit op papier. Gelukkig vind ik het leuk om combinaties dan af te maken. Maar wat perfect zou zijn is als ik een afbeelding kan toevoegen aan het geheel. Hoe vaak ik ook op print screen druk, het lukt gewoon niet. Gelukkig is er Google daar kom je altijd ver mee! tenminste.....bijna altijd. 3,5 uur verder en tig pagina's heb ik nog steeds niet die ene perfecte outfit gevonden uit die ene scene. Totdat ik laats per toeval een wel heel perfecte site tegenkwam.


wornontv is een site (de naam zegt het al) waar outfits voorbij komen die op tv worden gedragen. Van Pretty little liars tot "The Carrie Diaries" Wat nog fijner is, is dat je de episode (aflevering) kan aanklikken dat scheelt een hoop uren Google'en want voor je het weet ben je een paar uur verder. 


Maar dat is nog niet alles! Zodra je een outfit ziet die je aanspreekt kan je hem aanklikken. Vervolgens vind je "the exact match" Op deze pagina staan 1 of meerdere items uit de outfit weergegeven en waar je ze kan kopen/bestellen. Dus wil je net dat ene jurkje van Hanna of de stoere outfit van Emily dan vind je al gauw waar je die kan krijgen. En ik moet toegeven, ik ben verslaafd! Want hoe gaaf is het dat je alle perfecte outfit uren kan bekijken zonder dat je hoef te stressen met pen en papier.

Kende jullie de site al?

Liefs Anouschka


Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.