Doorgaan naar hoofdcontent

Het openen van de doos filmpje "fris en fruitig"


Deze keer wee een filmpje van de beautybox. Zijn jullie benieuwd naar de inhoud van de April editie? Bekijk dan het filmpje en laat mij weten wat je van de inhoud vind.
Deze maand was het thema "fris en fruitig" en het beautybox team heeft er weer zijn best voor gedaan.
Liefs Anouschka


Reacties

  1. Ik heb nog nooit zo'n box besteld, lijkt me wel erg leuk om het eens te doen maar ik ben bang dat ik de producten nooit ga gebruiken ofzo. Ik heb bij deze beautybox niet iets gezien waarvan ik dacht; omgg jammer dat ik hem niet heb besteld, en wanneer ik dat denk dan weet ik weer zeker dat ik het niet hoef te bestellen. Wel leuk filmpje!

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.