Doorgaan naar hoofdcontent

Het openen van de doos filmpje "fris en fruitig"


Deze keer wee een filmpje van de beautybox. Zijn jullie benieuwd naar de inhoud van de April editie? Bekijk dan het filmpje en laat mij weten wat je van de inhoud vind.
Deze maand was het thema "fris en fruitig" en het beautybox team heeft er weer zijn best voor gedaan.
Liefs Anouschka


Reacties

  1. Ik heb nog nooit zo'n box besteld, lijkt me wel erg leuk om het eens te doen maar ik ben bang dat ik de producten nooit ga gebruiken ofzo. Ik heb bij deze beautybox niet iets gezien waarvan ik dacht; omgg jammer dat ik hem niet heb besteld, en wanneer ik dat denk dan weet ik weer zeker dat ik het niet hoef te bestellen. Wel leuk filmpje!

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.