Doorgaan naar hoofdcontent

My favorite songs from long time ago


Er zijn van die nummers die leuk blijven. Die je keer op keer kan draaien zonder dat het saai word. Nu moet je niet denken dat ik de spice girls altijd non stop draai. Maar eens in de zoveel tijd is het wel lekker om het volume extra hoog te draaien als een van hun nummers voorbij komt op de radio. Dit heb ik met een aantal nummers. Hier een lijst van mijn favorieten .. 

Wat mis ik de tijd van de Spice girls, en wat is dat alweer een tijd geleden! Ik was 8 jaar toen ze naar het Gelredome kwamen. Helaas ben ik niet naar het concert geweest, Maar regelmatig pakte ik de spice girls cd's van mijn zus en draaide ik ze huiskamer. Ik danste in de huiskamer en ging helemaal los. Voor een 8 jarige bedoel ik dan.Dit is denk ik wel een van de bekendste nummers van Anouk. In deze clip scheen ze ook lekker eigenwijs te zijn. De gouden tanden bijvoorbeeld. Deze bedacht ze zelf, vlak voordat ze de clip opnamen. Echt een goed nummer, ook al is het een tijd geleden dat die uitkwam. Het blijft een goed nummer.P!ink! Wie kent haar niet? Dit is wel een van de nummers die ik kan herinneren toen ik jonger was. Ik vond het toen al een prachtig nummer ook al kon ik niet echt verstaan waar die over ging.Jaren later wel, en het nummer bleef ik prachtig vinden.

Wat zijn jullie favorieten nummer van 'vroeger'?

Reacties

Populaire berichten van deze blog

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..