Doorgaan naar hoofdcontent

Tip voor een leuke fotomuurIk had al een aantal keer gehoord over Printagreat. Een leuke site waar je je instagram foto's kan laten afdrukken. Maar ik deed er nooit wat mee. Tot ik laats mijn instagram account opende op mijn laptop. Wat waren er veel foto's gemaakt! Ook zaten er een aantal foto's bij van leuke momenten die ik echt niet wilde vergeten. Een goed moment om een pakketje foto's te bestellen.
Als je het pakket cadeau deed kon je er nog een leuke tekst op laten zetten. Aangezien ik veel te nieuwsgierig was hoe dat er uit zag, besloot ik voor mijzelf ook er een tekst op te zetten. 
De foto's kan je bestellen per 10(7,95) of per 20 stuks(12,95) Super handig voor als je bijvoorbeeld een foto muur wil maken of ideaal om een kast op te leuke of misschien wel je deur. 


Ik ben erg tevreden ver de kwaliteit, het papier is erg dik en de foto's glanzen mooi. Let er wel op dat je echt foto's gebruikt die met je mobiel/instagram zijn gemaakt. Zo heb ik namelijk een foto geprint die van een spiegelreflex camera komt (de foto met het blauw bloesje) en deze is helaas erg wazig geworden. Ik vind persoonlijk dat ze de foto's iets netter hadden mogen afsnijden. Bij mijn foto's waren de randjes rafelig. Gelukkig is dit makkelijk op te lossen met een snijmachine of schaar. 

Liefs Anouschka

Dit is geen gesponsorde post. Ik wilde graag mijn ervaring met jullie delen. 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.