Doorgaan naar hoofdcontent

Tip voor een leuke fotomuurIk had al een aantal keer gehoord over Printagreat. Een leuke site waar je je instagram foto's kan laten afdrukken. Maar ik deed er nooit wat mee. Tot ik laats mijn instagram account opende op mijn laptop. Wat waren er veel foto's gemaakt! Ook zaten er een aantal foto's bij van leuke momenten die ik echt niet wilde vergeten. Een goed moment om een pakketje foto's te bestellen.
Als je het pakket cadeau deed kon je er nog een leuke tekst op laten zetten. Aangezien ik veel te nieuwsgierig was hoe dat er uit zag, besloot ik voor mijzelf ook er een tekst op te zetten. 
De foto's kan je bestellen per 10(7,95) of per 20 stuks(12,95) Super handig voor als je bijvoorbeeld een foto muur wil maken of ideaal om een kast op te leuke of misschien wel je deur. 


Ik ben erg tevreden ver de kwaliteit, het papier is erg dik en de foto's glanzen mooi. Let er wel op dat je echt foto's gebruikt die met je mobiel/instagram zijn gemaakt. Zo heb ik namelijk een foto geprint die van een spiegelreflex camera komt (de foto met het blauw bloesje) en deze is helaas erg wazig geworden. Ik vind persoonlijk dat ze de foto's iets netter hadden mogen afsnijden. Bij mijn foto's waren de randjes rafelig. Gelukkig is dit makkelijk op te lossen met een snijmachine of schaar. 

Liefs Anouschka

Dit is geen gesponsorde post. Ik wilde graag mijn ervaring met jullie delen. 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)