Doorgaan naar hoofdcontent

Bucketlist 1


De bucket lijsten gaan al een tijdje rond op verschillende blogs. Ik vind het altijd leuk om te lezen wat anderen nog voor plannen hebben in hun leven. Dat kan soms zo verschillend zijn. De ene persoon droomt van een wereldreis terwijl een andere misschien voor het eerst op vakantie wil in eigen land. Ik koos de 10 dingen die op dit moment het meest bij mij passen. Dit kunnen dingen zijn die ik binnen een aantal jaar kan waar maken, maar ook dingen waar ik pas over jaren mee te maken krijg. Kijken jullie mee?


Ik las ooit over de Love Bridge op internet. Wat super romantisch, daar moet ik gewoon heen!


Ik kan echt niet wachten tot mijn vriend en ik ons eigen plekje hebben!


Mijn beste vriendin en ik doen altijd leuke dingen samen en maken de gekste dingen mee. Ik hoop dat dit nog heel lang mag gaan duren.


Ik wil super graag mijn rijbewijs, ik ben al druk aan het sparen voor lessen. Nog even en dan kan ik eindelijk beginnen!


Ik heb altijd al gedacht, als in de liefde van mijn leven vind ga ik met hem naar Parijs. Want Parijs is gewoon de liefdesstad! Samen langs het water lopen en wegdromen bij de Eiffeltoren, heerlijk!

Wat zijn jullie wensen in jullie leven? Mijn bucket list zal vast nog wel groter worden. Maar voor nu is het even genoeg, anders ben ik straks twintig pagina's verder en raken jullie misschien de draad kwijt.

liefs Anouschka

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!