Doorgaan naar hoofdcontent

Postcrossing JuliMisschien kennen jullie postcrossing? Op de site http://www.postcrossing.com kan je je aanmelden. Zodra je dat hebt gedaan kan je een adres aanvragen. Dit kan een adres zijn vanuit de hele wereld Nederland, China, Australie, Turkije en ga zo maar door. Het is dan de bedoeling dat je diegene een Ansichtkaart stuurt. Tja, maar welke kaart moet ik nou kopen? En wat vind diegene leuk om te lezen? Vaak kan je dat zien op hun profiel. Zodat je echt iets kan kopen wat de persoon leuk vind. Zorg er dus voor dat je eigen profiel ook zo duidelijk mogelijk is, zodat je iets ontvangt waar je blij van word. Ik doe dit sinds Juli, en ik ben verslaafd! Met mijn verjaardag werd ik ook altijd vrolijk van alle kaartjes die ik ontving, en nu krijg ik ze van uit de hele wereld. Ben je benieuwd waar vandaan? Lees dan snel verder!Dit was het eerste kaartje wat ik ontving, deze komt uit Nederland en niet eens zo heel erg ver bij mij vandaan. Is die niet lief? Het kaartje heeft 172 km afgelegd. Wil je geen kaartjes ontvangen/ versturen naar of van Nederland dan kan je dat altijd nog uit zetten. Ik heb er bewust voor gekozen om het niet te doen. Vind het juist leuk om ook kaarten en verhalen uit Nederland te ontvangen. 


Dit was mijn eerste kaartje uit het buitenland. Helemaal vanuit Boston, deze kaart heeft dan ook 5,632 km afgelegd. Degene die hem schreef heeft een leuk verhaal achter gelaten. De kaart is namelijk helemaal getekend dus echt Vintage, zo werden de kaarten vroeger gemaakt toen de computers er nog niet waren. Ik vind het erg origineel!Deze komen allebei uit Singapore van dezelfde persoon. Ik had het eerst niet door, totdat ik het kaartje wilde registreren op de site. Elke keer werd er aangegeven dat die al was geregistreerd, ik snapte er niks van! Tot ik ze naast elkaar hield. Dezelfde afzender en hetzelfde registratie nummer. Vind je het gek dat het niet lukt? Ach ja, ik vond het niet erg. Ze schrijft erg leuk en het waren twee totaal verschillende kaarten/verhalen. Deze kaarten hebben 10,436 afgelegd. 

Zelf heb ik ook een aantal kaarten gestuurd naar Nederland. Polen, Rusland en Portugal. Helaas maakte ik daar eerst nog geen foto's van, dus kan ik ze niet laten zien. Maar bij de kaarten die ik nu ga sturen zal ik dat wel doen. 

Doen jullie ook aan postcrossing?

Liefs Anouschka 

Reacties

 1. Wat een leuke kaartjes, postcrossing lijkt me leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee! Als ik de laptop heb ga ik me gelijk aanmelden! Thanks!xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk, ik denk dat ik dit ook ga doen, haha!

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super cool, wie weet ga ik dat ook wel doen. Hoe doe jij dat met je adres, want die is dan toch zichtbaar voor iedereen? X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi mi-lou, je adres is niet zichtbaar voor iedereen. Je maakt een profiel aan en daar zet je je interesses op en wat je leuk vind om te lezen. Je kan naar die van mij kijken dan heb je een voorbeeld http://www.postcrossing.com/user/anouschattack je adres word alleen maar voor degen zichtbaar die jou krijt toegewezen. Dus iemand vraagt een adres aan en diegen krijgt dan een mailtje met jou profiel erin en als extra jou adres. Maar de meeste mensen zullen ons adres niet begrijpen, voor de buitenlanders is die 'raar' opgeschreven. Als je nog vragen hebt, laat maar weten. Xx

   Verwijderen
 5. Wat een leuke kaartjes! Liefs
  Wil je op Jeemmful stemmen voor 'look of the month' in Cosmogirl?http://www.cosmogirl.nl/lookofthemonth/37317-look-of-the-month-augustus/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kijk er al een tijdje naar, maar is het niet heel duur qua verzenden??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nee hoor :)ik haal eens in de zoveel tijd een velletje postzegels en daar kan ik dan lang mee vooruit. Kaarten kan je zo duur maken als je zelf wil. Ik heb kaarten verstuurd van 0.20 cent maar ook kaarten van een euro

   Verwijderen
 7. Ik doe sinds kort ook aan postcrossing. Mijn eerste twee kaarten zijn verstuurd. Nu is het wachten dat ik mijn eerste kaart krijg.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!