Doorgaan naar hoofdcontent

Postcrossing JuliMisschien kennen jullie postcrossing? Op de site http://www.postcrossing.com kan je je aanmelden. Zodra je dat hebt gedaan kan je een adres aanvragen. Dit kan een adres zijn vanuit de hele wereld Nederland, China, Australie, Turkije en ga zo maar door. Het is dan de bedoeling dat je diegene een Ansichtkaart stuurt. Tja, maar welke kaart moet ik nou kopen? En wat vind diegene leuk om te lezen? Vaak kan je dat zien op hun profiel. Zodat je echt iets kan kopen wat de persoon leuk vind. Zorg er dus voor dat je eigen profiel ook zo duidelijk mogelijk is, zodat je iets ontvangt waar je blij van word. Ik doe dit sinds Juli, en ik ben verslaafd! Met mijn verjaardag werd ik ook altijd vrolijk van alle kaartjes die ik ontving, en nu krijg ik ze van uit de hele wereld. Ben je benieuwd waar vandaan? Lees dan snel verder!Dit was het eerste kaartje wat ik ontving, deze komt uit Nederland en niet eens zo heel erg ver bij mij vandaan. Is die niet lief? Het kaartje heeft 172 km afgelegd. Wil je geen kaartjes ontvangen/ versturen naar of van Nederland dan kan je dat altijd nog uit zetten. Ik heb er bewust voor gekozen om het niet te doen. Vind het juist leuk om ook kaarten en verhalen uit Nederland te ontvangen. 


Dit was mijn eerste kaartje uit het buitenland. Helemaal vanuit Boston, deze kaart heeft dan ook 5,632 km afgelegd. Degene die hem schreef heeft een leuk verhaal achter gelaten. De kaart is namelijk helemaal getekend dus echt Vintage, zo werden de kaarten vroeger gemaakt toen de computers er nog niet waren. Ik vind het erg origineel!Deze komen allebei uit Singapore van dezelfde persoon. Ik had het eerst niet door, totdat ik het kaartje wilde registreren op de site. Elke keer werd er aangegeven dat die al was geregistreerd, ik snapte er niks van! Tot ik ze naast elkaar hield. Dezelfde afzender en hetzelfde registratie nummer. Vind je het gek dat het niet lukt? Ach ja, ik vond het niet erg. Ze schrijft erg leuk en het waren twee totaal verschillende kaarten/verhalen. Deze kaarten hebben 10,436 afgelegd. 

Zelf heb ik ook een aantal kaarten gestuurd naar Nederland. Polen, Rusland en Portugal. Helaas maakte ik daar eerst nog geen foto's van, dus kan ik ze niet laten zien. Maar bij de kaarten die ik nu ga sturen zal ik dat wel doen. 

Doen jullie ook aan postcrossing?

Liefs Anouschka 

Reacties

 1. Wat een leuke kaartjes, postcrossing lijkt me leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee! Als ik de laptop heb ga ik me gelijk aanmelden! Thanks!xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk, ik denk dat ik dit ook ga doen, haha!

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super cool, wie weet ga ik dat ook wel doen. Hoe doe jij dat met je adres, want die is dan toch zichtbaar voor iedereen? X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi mi-lou, je adres is niet zichtbaar voor iedereen. Je maakt een profiel aan en daar zet je je interesses op en wat je leuk vind om te lezen. Je kan naar die van mij kijken dan heb je een voorbeeld http://www.postcrossing.com/user/anouschattack je adres word alleen maar voor degen zichtbaar die jou krijt toegewezen. Dus iemand vraagt een adres aan en diegen krijgt dan een mailtje met jou profiel erin en als extra jou adres. Maar de meeste mensen zullen ons adres niet begrijpen, voor de buitenlanders is die 'raar' opgeschreven. Als je nog vragen hebt, laat maar weten. Xx

   Verwijderen
 5. Wat een leuke kaartjes! Liefs
  Wil je op Jeemmful stemmen voor 'look of the month' in Cosmogirl?http://www.cosmogirl.nl/lookofthemonth/37317-look-of-the-month-augustus/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. nee hoor :)ik haal eens in de zoveel tijd een velletje postzegels en daar kan ik dan lang mee vooruit. Kaarten kan je zo duur maken als je zelf wil. Ik heb kaarten verstuurd van 0.20 cent maar ook kaarten van een euro

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe sinds kort ook aan postcrossing. Mijn eerste twee kaarten zijn verstuurd. Nu is het wachten dat ik mijn eerste kaart krijg.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.