Doorgaan naar hoofdcontent

NOTD Catrice Innocent toxin


Dit is het lakje "Innocent Toxin" ui de lemited edition collectie van Revoltaire. Deze is er al een tijdje maar ik kon er maar niet aan komen. Bij mij in het dorp was het al snel uitverkocht waardoor ik er niet meer aan kon kopen. Tot een paar dagen terug, Ik liep over de markt en het regende, dus besloot ik de Kruitvat in te schieten. En wat lag daar?? De lemited edition lakjes van Revoltaire

Ik heb er twee gekocht en dit is er een van. Het is een mooie groene kleur die goed past bij de zomer. Het kwastje is vernieuwd wat ik persoonlijk fijner vind. Doordat het kwast je breed is, kan je in een keer je hele nagel pakken. Daardoor kan je snel je nagels tussendoor lakken als je bijvoorbeeld daarna gauw naar een afspraak moet. 


De kleur knalt lekker waardoor die mooi is te combineren bij een outfit. Ik droeg hem bij een zwarte met grijze outfit zodat de nagellak echt de eyecatcher werd van het geheel.


Door het kwastje zou de nagellak in een keer moeten dekken omdat je gelijk de hele nagel pakt. Daar ben ik het helaas niet helemaal mee eens, Ik merkte wel dat je je nagel in een keer kan lakken. Maar je hebt zeker meer dan een laagje nodig voor een perfecte dekking. Dit kan natuurlijk ook komen doordat mijn nagels niet in topconditie zijn(ribbels en bobbels)Maar na twee laagjes had ik een perfecte dekking en kwam de kleur goed tot zijn recht. Ideaal dus!

Ik vind he fijn dat ik toch nog aan het lakje heb kunnen komen en dat voor maar 1 euro. Ik vraag mij nog steeds af of die prijs wel klopte, aangezien de afgeprijse nagellakken van Catrice altijd rond de 2 euro zijn. Maar dat maakte mij niet uit, ik heb een mooi lakje voor weinig geld!

Halen jullie weleens wat in de aanbieding bij de Kruitvat?

Liefa Anouschka 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.