Doorgaan naar hoofdcontent

I went to the...Englisch tea room!!

In Arnhem zit sinds kort een English Tea Room. Samen met een vriendin besloot ik er afgelopen week heen te gaan, en daar hebben wij absoluut geen spijt van!
Toen we aan kwamen lopen zag het er al heel knus en gezellig uit. Vanaf de voorkant krijg je al gelijk een indruk van de winkel Tea Room en die indruk is erg goed.
Toen we eenmaal binnen waren werden we hartelijk ontvangen(in het Engels) Het was er leuk om te zien dat alles in de winkel Engelse stijl heeft. Zelfs de menukaarten die in de Tea Room hangen zijn in het Engels.
Doordat wij hadden gereserveerd konden we een mooi plekje zoeken. Daarom zijn we lekker bij het raam gaan zitten. Je kijkt wel tegen een kerk aan, maar er zijn genoeg mensen die langs lopen zodat er genoeg te zien is.
Ganya en ik kozen voor een menu. Daarin zat van alles en nog wat! Daarom moesten we ook reserveren zodat ze alles in huis hadden.
Het begon met een potje thee. Allebei mochten we een smaak uitkiezen. Deze smaak werd met kruiden in een zakje gedaan. Heel erg lekker! Alles wat er in de Tea Room te krijgen is ook zelf gemaakt en ik moet toegeven dat dat erg goed smaakt.
Vervolgens kregen wij een rekje met verschillende gangen. We moesten onderaan beginnen. Daar lagen sandwiches met verschillend beleg. Zoals ei, zalm en eiersalade. Zelf ben ik sowieso niet weg van sandwiches, maar mijn vriendin waar ik mee was vond ze heerlijk.
De 2de gang waren scones. Deze waren warm gemaakt waardoor ze nog lekkerder waren. De Scones moesten we door midden snijden. Als we dat hadden gedaan konden we er een soort boter opsmeren met daaroverheen jam. Het smaakte een beetje naar cake, een aanrader om een keer zelf thuis te maken.
Daarna nog de cake en een mini hapje. Ook weer net zo lekker! Ik moet toegeven dat ik daarna erg vol zat. We hebben ongeveer 2 uur tot 2,5 uur er gezeten en rustig aan gedaan. Maar het alsnog was het veel maar het smaakte goed. Voor wie van een High Tea houd of het een keer uit wil proberen. Dan is dit een leuke The room om het High tea"en te ontdekken.
Als je zoveel hebt gegeten, kan je alleen nog maar vrolijk naar huis gaan!
De english tearoom is te vinden in Arnhem op de pastoor straat 9,
meer informatie is te vinden op de site

XxX AnouschAttack

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.