Doorgaan naar hoofdcontent

I went to the...Englisch tea room!!

In Arnhem zit sinds kort een English Tea Room. Samen met een vriendin besloot ik er afgelopen week heen te gaan, en daar hebben wij absoluut geen spijt van!
Toen we aan kwamen lopen zag het er al heel knus en gezellig uit. Vanaf de voorkant krijg je al gelijk een indruk van de winkel Tea Room en die indruk is erg goed.
Toen we eenmaal binnen waren werden we hartelijk ontvangen(in het Engels) Het was er leuk om te zien dat alles in de winkel Engelse stijl heeft. Zelfs de menukaarten die in de Tea Room hangen zijn in het Engels.
Doordat wij hadden gereserveerd konden we een mooi plekje zoeken. Daarom zijn we lekker bij het raam gaan zitten. Je kijkt wel tegen een kerk aan, maar er zijn genoeg mensen die langs lopen zodat er genoeg te zien is.
Ganya en ik kozen voor een menu. Daarin zat van alles en nog wat! Daarom moesten we ook reserveren zodat ze alles in huis hadden.
Het begon met een potje thee. Allebei mochten we een smaak uitkiezen. Deze smaak werd met kruiden in een zakje gedaan. Heel erg lekker! Alles wat er in de Tea Room te krijgen is ook zelf gemaakt en ik moet toegeven dat dat erg goed smaakt.
Vervolgens kregen wij een rekje met verschillende gangen. We moesten onderaan beginnen. Daar lagen sandwiches met verschillend beleg. Zoals ei, zalm en eiersalade. Zelf ben ik sowieso niet weg van sandwiches, maar mijn vriendin waar ik mee was vond ze heerlijk.
De 2de gang waren scones. Deze waren warm gemaakt waardoor ze nog lekkerder waren. De Scones moesten we door midden snijden. Als we dat hadden gedaan konden we er een soort boter opsmeren met daaroverheen jam. Het smaakte een beetje naar cake, een aanrader om een keer zelf thuis te maken.
Daarna nog de cake en een mini hapje. Ook weer net zo lekker! Ik moet toegeven dat ik daarna erg vol zat. We hebben ongeveer 2 uur tot 2,5 uur er gezeten en rustig aan gedaan. Maar het alsnog was het veel maar het smaakte goed. Voor wie van een High Tea houd of het een keer uit wil proberen. Dan is dit een leuke The room om het High tea"en te ontdekken.
Als je zoveel hebt gegeten, kan je alleen nog maar vrolijk naar huis gaan!
De english tearoom is te vinden in Arnhem op de pastoor straat 9,
meer informatie is te vinden op de site

XxX AnouschAttack

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn