Doorgaan naar hoofdcontent

I went to the...Englisch tea room!!

In Arnhem zit sinds kort een English Tea Room. Samen met een vriendin besloot ik er afgelopen week heen te gaan, en daar hebben wij absoluut geen spijt van!
Toen we aan kwamen lopen zag het er al heel knus en gezellig uit. Vanaf de voorkant krijg je al gelijk een indruk van de winkel Tea Room en die indruk is erg goed.
Toen we eenmaal binnen waren werden we hartelijk ontvangen(in het Engels) Het was er leuk om te zien dat alles in de winkel Engelse stijl heeft. Zelfs de menukaarten die in de Tea Room hangen zijn in het Engels.
Doordat wij hadden gereserveerd konden we een mooi plekje zoeken. Daarom zijn we lekker bij het raam gaan zitten. Je kijkt wel tegen een kerk aan, maar er zijn genoeg mensen die langs lopen zodat er genoeg te zien is.
Ganya en ik kozen voor een menu. Daarin zat van alles en nog wat! Daarom moesten we ook reserveren zodat ze alles in huis hadden.
Het begon met een potje thee. Allebei mochten we een smaak uitkiezen. Deze smaak werd met kruiden in een zakje gedaan. Heel erg lekker! Alles wat er in de Tea Room te krijgen is ook zelf gemaakt en ik moet toegeven dat dat erg goed smaakt.
Vervolgens kregen wij een rekje met verschillende gangen. We moesten onderaan beginnen. Daar lagen sandwiches met verschillend beleg. Zoals ei, zalm en eiersalade. Zelf ben ik sowieso niet weg van sandwiches, maar mijn vriendin waar ik mee was vond ze heerlijk.
De 2de gang waren scones. Deze waren warm gemaakt waardoor ze nog lekkerder waren. De Scones moesten we door midden snijden. Als we dat hadden gedaan konden we er een soort boter opsmeren met daaroverheen jam. Het smaakte een beetje naar cake, een aanrader om een keer zelf thuis te maken.
Daarna nog de cake en een mini hapje. Ook weer net zo lekker! Ik moet toegeven dat ik daarna erg vol zat. We hebben ongeveer 2 uur tot 2,5 uur er gezeten en rustig aan gedaan. Maar het alsnog was het veel maar het smaakte goed. Voor wie van een High Tea houd of het een keer uit wil proberen. Dan is dit een leuke The room om het High tea"en te ontdekken.
Als je zoveel hebt gegeten, kan je alleen nog maar vrolijk naar huis gaan!
De english tearoom is te vinden in Arnhem op de pastoor straat 9,
meer informatie is te vinden op de site

XxX AnouschAttack

Reacties

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?