Doorgaan naar hoofdcontent

I went to the...Englisch tea room!!

In Arnhem zit sinds kort een English Tea Room. Samen met een vriendin besloot ik er afgelopen week heen te gaan, en daar hebben wij absoluut geen spijt van!
Toen we aan kwamen lopen zag het er al heel knus en gezellig uit. Vanaf de voorkant krijg je al gelijk een indruk van de winkel Tea Room en die indruk is erg goed.
Toen we eenmaal binnen waren werden we hartelijk ontvangen(in het Engels) Het was er leuk om te zien dat alles in de winkel Engelse stijl heeft. Zelfs de menukaarten die in de Tea Room hangen zijn in het Engels.
Doordat wij hadden gereserveerd konden we een mooi plekje zoeken. Daarom zijn we lekker bij het raam gaan zitten. Je kijkt wel tegen een kerk aan, maar er zijn genoeg mensen die langs lopen zodat er genoeg te zien is.
Ganya en ik kozen voor een menu. Daarin zat van alles en nog wat! Daarom moesten we ook reserveren zodat ze alles in huis hadden.
Het begon met een potje thee. Allebei mochten we een smaak uitkiezen. Deze smaak werd met kruiden in een zakje gedaan. Heel erg lekker! Alles wat er in de Tea Room te krijgen is ook zelf gemaakt en ik moet toegeven dat dat erg goed smaakt.
Vervolgens kregen wij een rekje met verschillende gangen. We moesten onderaan beginnen. Daar lagen sandwiches met verschillend beleg. Zoals ei, zalm en eiersalade. Zelf ben ik sowieso niet weg van sandwiches, maar mijn vriendin waar ik mee was vond ze heerlijk.
De 2de gang waren scones. Deze waren warm gemaakt waardoor ze nog lekkerder waren. De Scones moesten we door midden snijden. Als we dat hadden gedaan konden we er een soort boter opsmeren met daaroverheen jam. Het smaakte een beetje naar cake, een aanrader om een keer zelf thuis te maken.
Daarna nog de cake en een mini hapje. Ook weer net zo lekker! Ik moet toegeven dat ik daarna erg vol zat. We hebben ongeveer 2 uur tot 2,5 uur er gezeten en rustig aan gedaan. Maar het alsnog was het veel maar het smaakte goed. Voor wie van een High Tea houd of het een keer uit wil proberen. Dan is dit een leuke The room om het High tea"en te ontdekken.
Als je zoveel hebt gegeten, kan je alleen nog maar vrolijk naar huis gaan!
De english tearoom is te vinden in Arnhem op de pastoor straat 9,
meer informatie is te vinden op de site

XxX AnouschAttack

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)