Doorgaan naar hoofdcontent

Tag; About me!

Tja, soms is het lastig om wat over jezelf te vertellen. in ieder geval weet ik van mijzelf dat ik daar niet al te sterk in ben. Maar toen ik deze tag zag bij Lisanne vond ik het een leuke manier om meer over mijzelf te vertellen. Lezen jullie mee?

1. Heb je heen tweede naam?
Nee, ik heet alleen Anouschka
Foto van weheartit.com

2. Wat is je favoriete vak op school?
Lastig te zeggen, Ik zit nu op het HBO (pabo)en de vakken verschillen per semseter. Maar op dit moment vind ik communicatie een van de leukste.

3. Wat is je favoriete drank?
Absoluut een Mojitto! Maar dan wel zelf gemaakte, Sinds ik dat een aantal keer heb gedronken in Mallorca ben ik er helemaal weg van.

4. Wat is je favoriete lied op dit moment?
Down & Dirty van Anouk. Echt een heerlijk nummer om keihard aan te zetten na een drukke dag.Ik heb de cd voor kerst gekregen en draai die erg vaak.

5. Hoe ga je jou kinderen noemen?
Daar ben ik nog niet mee bezig ;)

6. Doe je aan een sport?
Ik deed jaren aan kickboks, helaas kan dat niet meer wegens lichamelijke problemen. Nu fitnes ik af en toe, Al ben ik wel opzoek naar een andere sport. Zodat ik met meer plezier aan beweging kan doen.

7. Favoriete boek?
Dik in mijn hoofd van- Victoria Farkas
Zeer aangrijpend en mooi geschreven boek. Al vaak gelezen, maar het blijft een mooi boek!
8. Favoriete kleur?
Fel blauw en roze

9. Favoriet dier?
Konijn, ik heb zelf al jaren konijnen. Op dit moment heb ik er 2 afgelopen maand is helaas Nijntje (het zwarte konijn wat verstopt zit op de foto) overleden.

10. Favoriet parfum{s}?
DKNY green en red delicious. Deze nam ik ooit een keer mee van het vliegveld(Tax free) en sindsdien haal ik gelijk een nieuw flesje, als de oude op is. Degene die ik nu heb, kreeg ik van mijn vriendje met mijn diploma uitreiking.

11. Favoriete vakantie?
Mijn vakantie in Mallorca met mijn vriend. Dat was de eerste vakantie dat ik erg ver weg ging en de eerste vakantie samen. als ik de foto's terug zie van de vakantie zou ik het liefst gelijk het vliegtuig pakken.


12. Ben je afgestudeerd in de middelbare school?
Ja ik heb mijn diploma 7 jaar geleden gehaald*poeh, wat een tijd terug) dat was een diploma VMBO-TL

13. Ben je ooit het land uit geweest?
Erg vaak, meestal waren het weekendjes weg. Ik ben in Denemarken, Frankrijk, Londen, Belgiƫ, Duitsland en Parijs geweest. Waarschijnlijk wel meer maar dat kan ik zo gauw even niet herinneren.

14. Spreek je een andere taal?
Duits en Engels. In het Engels kijk ik vaak series zodat ik het nog een beetje bij kan houden :) aangezien ik geen Engels meer krijg op school. Duits heb ik mijzelf vroeger geleerd door heel veel Duitse tijdschriften te lezen en de vertaling er van op te zoeken.

15. Hoeveel broers of zussen heb je?
Ik heb een zus van 26 jaar. Daar heb ik helaas geen recente foto van.
16. Wat zijn je favoriete winkels?
H&M , Pimkie, Primark en de Claire's

17. Wat is je favoriete restaurant?
Sint-Jan in Arnhem. Heerlijke gerechten en betaalbaar voor de arme student ;)

18. Ga je graag naar school?
Ik ga met een steeds beter gevoel naar school. Ik zit sinds kort op de pabo en het leeftijdsverschil met mijn studiegenoten is erg groot, waar ik in het begin nog aan moest wennen dat is al stuk verbeterd en ik heb het steeds meer naar mijn zin.

19. Favoriete Youtuber?
Dat is absoluut Juri-San. Zij is een Scene girl en heeft leuke tutorials over make-up, outfits en het dagelijkse leven.

20. Favoriete film?
Save the last dance! Sowieso ben ik erg weg van dans films.

21. Favoriete tv-shows?
Heb ik niet, kijk bijna geen tv en er is niet iets wat mij zo te binnen schiet.

22. PC of Mac?
Een Mac! heerlijk languit op bed met een kopje thee erbij. Dat maakt het huiswerk maken toch een stuk relaxer.

23. Welke gsm heb je?
Samsung Galaxy Ace, eerst wilde ik een i-phone maar omdat ik heb iets te duur vond en gauw een nieuwe mobiel nodig had heb ik er voor gekozen om een mobiel te nemen die een beetje vergelijkbaar is.

24. Hoe lang ben je?
Ik ben niet zo groot, ik ben 1.69 ik kon geen foto van mijzelf vinden waar ik helemaal op sta. Omdat ik nu op een andere laptop zit.

25. Heb je ook bijbaantjes - werk je ook - of doe je iets voor mensen?
Ik had een fulltime weekendje baantje. Helaas ben ik daar nu weg. ik werk nu als oproepkracht bij de BSO. Helaas werk ik niet veel omdat ik erg druk ben met mijn opleiding.

26.Spaar je ook ergens voor?
Op het moment niet, Ik zet altijd wel geld opzij voor als ik iets zie wat ik nodig heb of graag wil(inderdaad ik heb een Hello Kitty spaarpot)
XxX AnouschAttack
Foto's zijn van weheartit.com en goolge op de nummers 7,9,23 en 29 na 

Reacties

  1. Haha leuk dit! Ik volg je terug, leuke blog heb je namelijk!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.