Doorgaan naar hoofdcontent

Wie helpt zoeken naar de armband(met as van overleden vader)van een vriendin van mij?

Wie wil helpen zoeken naar de armband van een vriendin van mij? In de armband zit het as van haar vader waar ze een hele goede band mee had. Lees hieronder het bericht uit de telegraaf!

do 26 jan 2012, 17:49
|

As overleden vader verdwenen

door Rik Booltink
DUIVEN/ DIEREN -  Heel de omgeving zoekt mee, maar tot resultaat heeft dat vooralsnog niet geleid. Ilse van der Meij (23) uit Dieren verloor onlangs haar gouden armband met daarin het as van haar overleden vader Gerrit toen ze met familie een hapje ging eten in hotel Van der Valk in het nabijgelegen Duiven. "Ik doe er alles voor om hem terug te krijgen!”, zegt ze.
  Ilse van der MeijIlse van der MeijFoto: Henk Timmermans
  "De armband betekent alles voor me. Ik hecht geen waarde aan een begraafplaats of een herdenkingsmonument. Ik vond het juist fijn dat ik ongemerkt een klein deel van mijn vader dicht bij me kon dragen. Die bewuste avond zat ik aan tafel in het restaurant, keek ik naar de armband en besefte ik nogmaals hoe blij ik ermee was. Het liep toen al tegen het einde. Ik moet hem óf in de zaal, óf op weg naar de auto verloren zijn.”
  Direct bij thuiskomst heeft Van der Meij het restaurant gebeld en gevraagd of het sieraad ergens was gevonden, maar dat bleek niet het geval. De volgende dag is ze zelf teruggegaan en heeft ze alle stoelen en banken overhoop gehaald en briefjes achter de ruitenwissers gestopt. Dat leverde niets op. Ze gaat er daarom vanuit dat iemand de armband heeft meegenomen. Via Twitter is nu een actie opgezet om de vinder te bereiken. Tienduizenden mensen moeten de tweets intussen onder ogen hebben gehad.
  "De kans is groot dat iemand nu met mijn armband rondloopt, maar niet weet dat de as van mijn vader erin is verwerkt. Dat kun je vanaf de buitenkant niet zien. Ik neem het de nietsvermoedende vinder niet kwalijk, maar zou diegene wel willen verzoeken om contact op te nemen. Ik wil papa graag terug. Wij waren echte maatjes. We konden het heel goed met elkaar vinden, hielden allebei van sporten en een feestje op zijn tijd. Zijn plotselinge overlijden was een klap”, zegt de Dierense.
  Vader Gerrit kwam niet meer thuis van een dagje werken bij het spoor. "Het is heel wrang dat we geen afscheid van hem hebben kunnen nemen. Ik was nog geen 15 jaar toen het gebeurde. Eind september, precies acht jaar na zijn overlijden, heb ik de armband gekregen. Ik was er heel zuinig op en droeg het sieraad niet als ik een avondje ging stappen. Een familie-etentje leek me rustig en onschuldig, maar dat heeft me tóch die armband gekost.”

  Bron: telegraaf

  De armband
  04.jpg  Reacties

  1. Jeetje wat zielig voor je vriendin. Ik hoop dat ze 'm nog terug vindt!

   BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeetje wat sneu. Ik hoop echt dat hij terug gevonden word! Mooie gedachte ook van de armband. Wens er maar heel veel sterkte!

   BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hoop dat ze hem terug vindt!

   BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik hoop dat ze hem terug vindt! Heel sneu ):

   BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh jemig dit is echt naar,
   goed dat er zoveel aandacht aan wordt besteedt!
   Zou echt heel fijn zijn als de armband wordt teruggebracht!

   BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh jeetje wat naar zeg! Ik hoop echt dat iemand hem vindt voor haar!!

   BeantwoordenVerwijderen
  7. oke dankje. ik heb een programma gedownload maar ik weet niet of die goed is haha. als je een goede vindt, kan je het mij altijd even doorgeven ja hihi zou fijn zijn (:

   BeantwoordenVerwijderen

  Een reactie posten

  bedankt voor je berichtje <3!

  Populaire posts van deze blog

  Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

  Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

  Als alle dromen uit zouden komen..

  Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

  Naald-draad project "badcape"

  Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
  Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
  Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
  Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn