Doorgaan naar hoofdcontent

Outfit 5 Rode Blazer

Ik heb even in mijn kast gesnuffeld en kwam mijn rode blazer tegen. Ik heb hem bijna nooit aan omdat ik hem lastig vind te combineren. Na een paar keer omkleden heb ik toch een leuke outfit kunnen samen stellen. Kijk hier naar  mijn OOTD-video

Ik heb even op de site gekeken en ze hebben meer Sale dan ooit! Dit kon ik niet aan me voorbij laten gaan. De leukste kledingstukken hier even op een rij!
                                               Short met ceintuur afgeprijst voor 9,99
Paarze satijnen blazer 15,99
T-shirt met leuke tekst "you're not on my list" 9,99
T-shirt met skull erop 9,99
Jeans 15,99

Kopen jullie weleens bij de Bershka? En wat halen jullie daar voornamelijk?

XxX AnouschAttack

Reacties

 1. Wat leuk zo'n outfit video! Ik vind vooral je blazer helemaal geweldig, zo'n mooie kleur! Eerlijk gezegd heb ik nog helemaal niets van Bershka (schaamschaam!) maar vooral die top met tekst vind ik erg tof. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke video en leuke spullen van Bershka Vooral die skull top is tof. En ik kom eigenlijk nooit bij de Bershka haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk allemaal haha, en leuke video x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij dan ook heel veel succes! Aah, echt leuke sale dingen bij Bershka zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb maar 1 item van de Bershka en dat is een jeans ;p
  Hoe zet je je filmpje om naar avi formaat? Ik ben een nieuweling qua filmpjes haha ;D

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?