Doorgaan naar hoofdcontent

My music, Do you remember here??

In de tijd dat foxkids nog bestond was ik fan van JoJo(Joanna Noëlle Blagden Levesque). Een jonge zangers van toen amper 13 jaar. Vond het altijd zonde dat ze haar altijd zo extreem opmaakte. Maar zodra ik een nummer hoorde kon ik het niet laten om mee te zingen en te dansen! Ze is in de jaren natuurlijk erg veranderd want ze is lang weg geweest. Ze wilde pas haar comeback maken als ze 18 was. We zijn nu een aantal jaar verder(ze is nu 21 jaar) en wil dit jaar haar album uitbrengen. Ze heeft pas geleden een nieuwe singel uitgebracht "Disaster". Ze is bezig met haar come-back (benieuwd of dat zo blijft) en ziet er een stuk anders uit. Ze heeft haar haren zwart geverfd en haar make-up vind ik persoonlijk een stuk mooier. Als ik haar zo, zie moet ik denken aan Lindsay Lohan lijken want die twee lijken echt op elkaar qua uiterlijk! of ligt dat aan mij?!

JoJo hier net 13 jaar
Met haar single wat een hit werd, Leave (Get out) 



Haar nieuwe look en nieuwe singel "Disaster"



Je kan in de clip nog steeds wel de "kleine" Jojo zien. De bewegingen en gezichtsuitdrukkingen
die ze altijd maakte. 

Nu de overeenkomst 
Lindsay Lohan VS. JoJo
VS
Ik dacht serieus dat het laatse plaatje Lindsay Lohan was. Bleek dus gewoon 
Jojo te zijn!

Wat vinden jullie? Moet ze een come-back maken, of hebben jullie zoiets van blijf maar weg?!

XxX AnouschAttack
Bron: wikipedia

Reacties

 1. Ik was ook echt fan van haar vroeger, ze maakte toen echt super leuke muziek!
  Dit nieuwe liedje vind ik niet zo geweldig, misschien als ik het vaker hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel voor je leuke reactie. Ik volg je terug hoor! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh haha dat was echt mijn lievelingssong aller tijden toen :P! Ze lijkt idd op Lindsay!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken JoJo nog wel haha! Ik vind ook dat JoJo en LiLo altijd al op elkaar hebben geleken. Nu al helemaal! Disaster is trouwens een mooi nummer! Ik ben benieuwd naar haar album!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou op de sollicitaties heb ik niks gehoord. Ze zeiden allemaal 'binnen twee weken krijg je bericht of je aangenomen bent of niet' maar niemand heeft ooit contact op genomen. beetje sneu. maar ik werk nu bij de etos door mijn stage die ik daar gelopen heb (:

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.




Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn