Doorgaan naar hoofdcontent

My music, Do you remember here??

In de tijd dat foxkids nog bestond was ik fan van JoJo(Joanna Noëlle Blagden Levesque). Een jonge zangers van toen amper 13 jaar. Vond het altijd zonde dat ze haar altijd zo extreem opmaakte. Maar zodra ik een nummer hoorde kon ik het niet laten om mee te zingen en te dansen! Ze is in de jaren natuurlijk erg veranderd want ze is lang weg geweest. Ze wilde pas haar comeback maken als ze 18 was. We zijn nu een aantal jaar verder(ze is nu 21 jaar) en wil dit jaar haar album uitbrengen. Ze heeft pas geleden een nieuwe singel uitgebracht "Disaster". Ze is bezig met haar come-back (benieuwd of dat zo blijft) en ziet er een stuk anders uit. Ze heeft haar haren zwart geverfd en haar make-up vind ik persoonlijk een stuk mooier. Als ik haar zo, zie moet ik denken aan Lindsay Lohan lijken want die twee lijken echt op elkaar qua uiterlijk! of ligt dat aan mij?!

JoJo hier net 13 jaar
Met haar single wat een hit werd, Leave (Get out) Haar nieuwe look en nieuwe singel "Disaster"Je kan in de clip nog steeds wel de "kleine" Jojo zien. De bewegingen en gezichtsuitdrukkingen
die ze altijd maakte. 

Nu de overeenkomst 
Lindsay Lohan VS. JoJo
VS
Ik dacht serieus dat het laatse plaatje Lindsay Lohan was. Bleek dus gewoon 
Jojo te zijn!

Wat vinden jullie? Moet ze een come-back maken, of hebben jullie zoiets van blijf maar weg?!

XxX AnouschAttack
Bron: wikipedia

Reacties

 1. Ik was ook echt fan van haar vroeger, ze maakte toen echt super leuke muziek!
  Dit nieuwe liedje vind ik niet zo geweldig, misschien als ik het vaker hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel voor je leuke reactie. Ik volg je terug hoor! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh haha dat was echt mijn lievelingssong aller tijden toen :P! Ze lijkt idd op Lindsay!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken JoJo nog wel haha! Ik vind ook dat JoJo en LiLo altijd al op elkaar hebben geleken. Nu al helemaal! Disaster is trouwens een mooi nummer! Ik ben benieuwd naar haar album!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou op de sollicitaties heb ik niks gehoord. Ze zeiden allemaal 'binnen twee weken krijg je bericht of je aangenomen bent of niet' maar niemand heeft ooit contact op genomen. beetje sneu. maar ik werk nu bij de etos door mijn stage die ik daar gelopen heb (:

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.