Doorgaan naar hoofdcontent

My music, Do you remember here??

In de tijd dat foxkids nog bestond was ik fan van JoJo(Joanna Noëlle Blagden Levesque). Een jonge zangers van toen amper 13 jaar. Vond het altijd zonde dat ze haar altijd zo extreem opmaakte. Maar zodra ik een nummer hoorde kon ik het niet laten om mee te zingen en te dansen! Ze is in de jaren natuurlijk erg veranderd want ze is lang weg geweest. Ze wilde pas haar comeback maken als ze 18 was. We zijn nu een aantal jaar verder(ze is nu 21 jaar) en wil dit jaar haar album uitbrengen. Ze heeft pas geleden een nieuwe singel uitgebracht "Disaster". Ze is bezig met haar come-back (benieuwd of dat zo blijft) en ziet er een stuk anders uit. Ze heeft haar haren zwart geverfd en haar make-up vind ik persoonlijk een stuk mooier. Als ik haar zo, zie moet ik denken aan Lindsay Lohan lijken want die twee lijken echt op elkaar qua uiterlijk! of ligt dat aan mij?!

JoJo hier net 13 jaar
Met haar single wat een hit werd, Leave (Get out) Haar nieuwe look en nieuwe singel "Disaster"Je kan in de clip nog steeds wel de "kleine" Jojo zien. De bewegingen en gezichtsuitdrukkingen
die ze altijd maakte. 

Nu de overeenkomst 
Lindsay Lohan VS. JoJo
VS
Ik dacht serieus dat het laatse plaatje Lindsay Lohan was. Bleek dus gewoon 
Jojo te zijn!

Wat vinden jullie? Moet ze een come-back maken, of hebben jullie zoiets van blijf maar weg?!

XxX AnouschAttack
Bron: wikipedia

Reacties

 1. Ik was ook echt fan van haar vroeger, ze maakte toen echt super leuke muziek!
  Dit nieuwe liedje vind ik niet zo geweldig, misschien als ik het vaker hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel voor je leuke reactie. Ik volg je terug hoor! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh haha dat was echt mijn lievelingssong aller tijden toen :P! Ze lijkt idd op Lindsay!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken JoJo nog wel haha! Ik vind ook dat JoJo en LiLo altijd al op elkaar hebben geleken. Nu al helemaal! Disaster is trouwens een mooi nummer! Ik ben benieuwd naar haar album!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou op de sollicitaties heb ik niks gehoord. Ze zeiden allemaal 'binnen twee weken krijg je bericht of je aangenomen bent of niet' maar niemand heeft ooit contact op genomen. beetje sneu. maar ik werk nu bij de etos door mijn stage die ik daar gelopen heb (:

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?