Doorgaan naar hoofdcontent

Mooi groen!... Nee, turquoise?!

Een tijd geleden kreeg ik deze pallet van mijn zus. Ik heb er al een aantal keer mee geëxperimenteerd, maar nog nooit een foto of filmpje van het resultaat gemaakt. Daarom besloot ik vandaag een tutorial te maken. Helaas kon ik het filmpje niet meer bewerken na het uploaden (dat kon eerst wel op Youtube) dus is het een filmpje geworden zonder muziek.
Ik hoop dat jullie het een leuk vinden om naar te kijken. Dit is al een tijdje mijn lievelingslook als het om make-up gaat. Wat is jullie lievelings look?
Met deze look ben ik helemaal klaar voor de Girlsnight!!
De volgende keer doe ik de look toch met eyeliner. Dat maakt het helemaal af!

XxX AnouschAttack

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.