Doorgaan naar hoofdcontent

Mooi groen!... Nee, turquoise?!

Een tijd geleden kreeg ik deze pallet van mijn zus. Ik heb er al een aantal keer mee geëxperimenteerd, maar nog nooit een foto of filmpje van het resultaat gemaakt. Daarom besloot ik vandaag een tutorial te maken. Helaas kon ik het filmpje niet meer bewerken na het uploaden (dat kon eerst wel op Youtube) dus is het een filmpje geworden zonder muziek.
Ik hoop dat jullie het een leuk vinden om naar te kijken. Dit is al een tijdje mijn lievelingslook als het om make-up gaat. Wat is jullie lievelings look?
Met deze look ben ik helemaal klaar voor de Girlsnight!!
De volgende keer doe ik de look toch met eyeliner. Dat maakt het helemaal af!

XxX AnouschAttack

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.