Doorgaan naar hoofdcontent

Fashion "Hoeden en beanies"


Bij de verhuizing kwam ik erachter dat ik veel hoedjes en beanies heb. Dus de hoogste tijd om wat inspiratie op te doen. Maak je klaar voor wat leuke inspiratie outfits. Hierna duik ik mijn kast in, om een middagje outfits samen te stellen. Wat kan ik daar van genieten!Wat deze outfit zo leuk maakt is de stoere twist die eraan zit. Het is een lekkere zomerse outfit, al twijfel ik of de beanie niet te warm is. Met mooie accessoires die de outfit helemaal af maakt. 


Hoe maak je een jurkje dat iets te lief voor je is wat mooier? Zo dus! Maak het af met een leren jas en een leuke hoed en je bent 'ready to go' Dit is ook een leuke outfit voor een festival of een leuk feestje.


Deze outfit is lekker nonchalant. Misschien iets te warm maar dan kan je er altijd een zwart schortje onder dragen, een aangezien het Nederlandse weer zo lekker 'onvoorspelbaar' is kan het best zijn dat je je skinny jeans nog een aantal keer tevoorschijn moet halen. 


Lekker zomers met stoere laarzen eronder. Leuk idee om een blouse zo te combineren. Zelf zou ik er nog een schortje onder doen, want anders vind ik het te kort. Maar de rest van de outfit is erg leuk! 


Deze hoeden zijn pas mooi! Helaas voel ik mij niet zo comfortabel als ik een hoed zoals deze draag. Maar mooi is die absoluut! Ik vind het vooral leuk dat deze meid het heeft gecombineerd met een outfit die je normaal niet zo verwachten. Hij wijkt af van de stijl van de hoed, maar het past goed bij elkaar. 


Een rood vest bij deze outfit had ik zelf niet bedacht. Maar nu ik de combinatie heb gezien, merk ik hoe leuk het een outfit kan maken. Toch nog een knal kleur tussen al het zwart en denim. 

Welke outfit is jullie favoriet?

Liefs Anouschka

Deze inspiratie komt van lookbook, Alle outfits zijn klikbaar zodat je naar de persoon haar profiel gaat, zo kan je nog meer looks bekijken en weet je waar de foto's vandaan komen. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.