Doorgaan naar hoofdcontent

Fashion "Hoeden en beanies"


Bij de verhuizing kwam ik erachter dat ik veel hoedjes en beanies heb. Dus de hoogste tijd om wat inspiratie op te doen. Maak je klaar voor wat leuke inspiratie outfits. Hierna duik ik mijn kast in, om een middagje outfits samen te stellen. Wat kan ik daar van genieten!Wat deze outfit zo leuk maakt is de stoere twist die eraan zit. Het is een lekkere zomerse outfit, al twijfel ik of de beanie niet te warm is. Met mooie accessoires die de outfit helemaal af maakt. 


Hoe maak je een jurkje dat iets te lief voor je is wat mooier? Zo dus! Maak het af met een leren jas en een leuke hoed en je bent 'ready to go' Dit is ook een leuke outfit voor een festival of een leuk feestje.


Deze outfit is lekker nonchalant. Misschien iets te warm maar dan kan je er altijd een zwart schortje onder dragen, een aangezien het Nederlandse weer zo lekker 'onvoorspelbaar' is kan het best zijn dat je je skinny jeans nog een aantal keer tevoorschijn moet halen. 


Lekker zomers met stoere laarzen eronder. Leuk idee om een blouse zo te combineren. Zelf zou ik er nog een schortje onder doen, want anders vind ik het te kort. Maar de rest van de outfit is erg leuk! 


Deze hoeden zijn pas mooi! Helaas voel ik mij niet zo comfortabel als ik een hoed zoals deze draag. Maar mooi is die absoluut! Ik vind het vooral leuk dat deze meid het heeft gecombineerd met een outfit die je normaal niet zo verwachten. Hij wijkt af van de stijl van de hoed, maar het past goed bij elkaar. 


Een rood vest bij deze outfit had ik zelf niet bedacht. Maar nu ik de combinatie heb gezien, merk ik hoe leuk het een outfit kan maken. Toch nog een knal kleur tussen al het zwart en denim. 

Welke outfit is jullie favoriet?

Liefs Anouschka

Deze inspiratie komt van lookbook, Alle outfits zijn klikbaar zodat je naar de persoon haar profiel gaat, zo kan je nog meer looks bekijken en weet je waar de foto's vandaan komen. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn