Doorgaan naar hoofdcontent

Fashion "Hoeden en beanies"


Bij de verhuizing kwam ik erachter dat ik veel hoedjes en beanies heb. Dus de hoogste tijd om wat inspiratie op te doen. Maak je klaar voor wat leuke inspiratie outfits. Hierna duik ik mijn kast in, om een middagje outfits samen te stellen. Wat kan ik daar van genieten!Wat deze outfit zo leuk maakt is de stoere twist die eraan zit. Het is een lekkere zomerse outfit, al twijfel ik of de beanie niet te warm is. Met mooie accessoires die de outfit helemaal af maakt. 


Hoe maak je een jurkje dat iets te lief voor je is wat mooier? Zo dus! Maak het af met een leren jas en een leuke hoed en je bent 'ready to go' Dit is ook een leuke outfit voor een festival of een leuk feestje.


Deze outfit is lekker nonchalant. Misschien iets te warm maar dan kan je er altijd een zwart schortje onder dragen, een aangezien het Nederlandse weer zo lekker 'onvoorspelbaar' is kan het best zijn dat je je skinny jeans nog een aantal keer tevoorschijn moet halen. 


Lekker zomers met stoere laarzen eronder. Leuk idee om een blouse zo te combineren. Zelf zou ik er nog een schortje onder doen, want anders vind ik het te kort. Maar de rest van de outfit is erg leuk! 


Deze hoeden zijn pas mooi! Helaas voel ik mij niet zo comfortabel als ik een hoed zoals deze draag. Maar mooi is die absoluut! Ik vind het vooral leuk dat deze meid het heeft gecombineerd met een outfit die je normaal niet zo verwachten. Hij wijkt af van de stijl van de hoed, maar het past goed bij elkaar. 


Een rood vest bij deze outfit had ik zelf niet bedacht. Maar nu ik de combinatie heb gezien, merk ik hoe leuk het een outfit kan maken. Toch nog een knal kleur tussen al het zwart en denim. 

Welke outfit is jullie favoriet?

Liefs Anouschka

Deze inspiratie komt van lookbook, Alle outfits zijn klikbaar zodat je naar de persoon haar profiel gaat, zo kan je nog meer looks bekijken en weet je waar de foto's vandaan komen. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)