Doorgaan naar hoofdcontent

Workshop sieraden maken van OAK Jewels


Dit is geen gesponsorde post 

Mocht je zondag 6 april nog geen plannen hebben, dan heb ik misschien een leuke tip voor jullie! OAK jewels organisteerd zondag 6 april een workshop waar je je eigen sieraden kan maken. Dit kan van alles zijn armbanden, kettingen maar ook sieraden. 


De workshop is van 13:00 tot 16:30. Je kunt zelf kiezen hoelaat je wilt komen want er word gewerkt met inloop. Dus mocht je om 13:00 niet kunnen dan mag je altijd later binnen lopen de workshop word gehouden in Nieuwegein. 


Hoe gaat het in zijn werk?
Als je binnenkomt krijg je een heerlijke stuk taart, en daarna ga je aan de slag met je sieraad. De starterskosten zijn 3,50 euro. Je hebt dan een grote la met kralen waar je uit kan kiezen, en een heerlijk stukje taart. 

Vervolgens ga je per materiaal/kraal betalen. Deze kosten zijn 0,01 per stuk voor materialen en kralen beginnen bij 0,02 cent. Er is een ruime keuze waardoor je het zo duur kan maken als je zelf wilt. Zo zijn er verschillende hangers die je aan je armband of ketting kan maken. Deze variëren ook in prijs. De duurste ligt ongeveer rond de 4,00 euro. Ben je iemand die nog nooit sieraden heeft gemaakt? Dan kan Willeke je helpen. Ze heeft een aantal voorbeelden en ze kan je begeleiden met de werking van verschillende materialen.

Lijkt het je wat? Dan kan je aanmelden op deze facebookpagina 
Reacties

 1. Leuk zeg, jammer dat ik morgen niet kan :(

  Ik heb je genomineerd voor de Very Inspiring Blogger Award!
  Meer informatie vind je op mijn blog: http://dinjadonut.blogspot.nl/2014/04/very-inspiring-blogger-award.html
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk ! Ik maak zelf ook vaak sieraden :)

  Nog een fijne zondag!
  Liefs, Natiza

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?