Doorgaan naar hoofdcontent

Outgoing post 2


Dit was de eerste snailmail die ik verzond. Aangezien ik nog nooit aan snailmail had gedaan, behalve Pinterest afspeuren. Besloten mijn snailmail maatje en ik het in een dieren thema te doen. Voor mij maakte ze een katten & konijnen thema. Hier komt nog een post over, voor haar maakte ik een uilen thema. Sommige van jullie weten misschien dat ik bang ben voor uilen. Deze snailmail was dus wel een uitdaging voor mij. Maar het is gelukt. Voor ik het wist had ik een heel uilen thema in elkaar gezet. 


Hierboven kun je zien wat er zo ongeveer in zit. De Uilen sleutelhanger heb ik zelf in elkaar gezet. Het was even lastig met naald en draad omdat alles zo klein was, maar het is mij gelukt! Ondanks dat het zo lastig was wil ik dit vaker in snailmails gaan doen. Het is een leuk extraatje en het past bij mij omdat ik ervan hou om creatief bezig te zijn.

De kaart met stempels kan de ontvanger gebruiken voor haar eigen snailmails. Zo kun je er een envelop mee opleuken of een kaart. De volgende keer zou ik ze liever wel uitknippen, maar ik moet eerst even een snijmachine regelen. Dan word het net wat mooier/strakker.

Hebben jullie weleens een thema snailmail verstuurd? 

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.