Doorgaan naar hoofdcontent

Outgoing post 2


Dit was de eerste snailmail die ik verzond. Aangezien ik nog nooit aan snailmail had gedaan, behalve Pinterest afspeuren. Besloten mijn snailmail maatje en ik het in een dieren thema te doen. Voor mij maakte ze een katten & konijnen thema. Hier komt nog een post over, voor haar maakte ik een uilen thema. Sommige van jullie weten misschien dat ik bang ben voor uilen. Deze snailmail was dus wel een uitdaging voor mij. Maar het is gelukt. Voor ik het wist had ik een heel uilen thema in elkaar gezet. 


Hierboven kun je zien wat er zo ongeveer in zit. De Uilen sleutelhanger heb ik zelf in elkaar gezet. Het was even lastig met naald en draad omdat alles zo klein was, maar het is mij gelukt! Ondanks dat het zo lastig was wil ik dit vaker in snailmails gaan doen. Het is een leuk extraatje en het past bij mij omdat ik ervan hou om creatief bezig te zijn.

De kaart met stempels kan de ontvanger gebruiken voor haar eigen snailmails. Zo kun je er een envelop mee opleuken of een kaart. De volgende keer zou ik ze liever wel uitknippen, maar ik moet eerst even een snijmachine regelen. Dan word het net wat mooier/strakker.

Hebben jullie weleens een thema snailmail verstuurd? 

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn