Doorgaan naar hoofdcontent

Outgoing post 2


Dit was de eerste snailmail die ik verzond. Aangezien ik nog nooit aan snailmail had gedaan, behalve Pinterest afspeuren. Besloten mijn snailmail maatje en ik het in een dieren thema te doen. Voor mij maakte ze een katten & konijnen thema. Hier komt nog een post over, voor haar maakte ik een uilen thema. Sommige van jullie weten misschien dat ik bang ben voor uilen. Deze snailmail was dus wel een uitdaging voor mij. Maar het is gelukt. Voor ik het wist had ik een heel uilen thema in elkaar gezet. 


Hierboven kun je zien wat er zo ongeveer in zit. De Uilen sleutelhanger heb ik zelf in elkaar gezet. Het was even lastig met naald en draad omdat alles zo klein was, maar het is mij gelukt! Ondanks dat het zo lastig was wil ik dit vaker in snailmails gaan doen. Het is een leuk extraatje en het past bij mij omdat ik ervan hou om creatief bezig te zijn.

De kaart met stempels kan de ontvanger gebruiken voor haar eigen snailmails. Zo kun je er een envelop mee opleuken of een kaart. De volgende keer zou ik ze liever wel uitknippen, maar ik moet eerst even een snijmachine regelen. Dan word het net wat mooier/strakker.

Hebben jullie weleens een thema snailmail verstuurd? 

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.