Doorgaan naar hoofdcontent

Outgoing post 2


Dit was de eerste snailmail die ik verzond. Aangezien ik nog nooit aan snailmail had gedaan, behalve Pinterest afspeuren. Besloten mijn snailmail maatje en ik het in een dieren thema te doen. Voor mij maakte ze een katten & konijnen thema. Hier komt nog een post over, voor haar maakte ik een uilen thema. Sommige van jullie weten misschien dat ik bang ben voor uilen. Deze snailmail was dus wel een uitdaging voor mij. Maar het is gelukt. Voor ik het wist had ik een heel uilen thema in elkaar gezet. 


Hierboven kun je zien wat er zo ongeveer in zit. De Uilen sleutelhanger heb ik zelf in elkaar gezet. Het was even lastig met naald en draad omdat alles zo klein was, maar het is mij gelukt! Ondanks dat het zo lastig was wil ik dit vaker in snailmails gaan doen. Het is een leuk extraatje en het past bij mij omdat ik ervan hou om creatief bezig te zijn.

De kaart met stempels kan de ontvanger gebruiken voor haar eigen snailmails. Zo kun je er een envelop mee opleuken of een kaart. De volgende keer zou ik ze liever wel uitknippen, maar ik moet eerst even een snijmachine regelen. Dan word het net wat mooier/strakker.

Hebben jullie weleens een thema snailmail verstuurd? 

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?