Doorgaan naar hoofdcontent

Fashion ´Play some rock`


Met de verhuizing kwam ik erachter dat ik meer accessories had dan ik dacht. Ik vond een aantal accessories waarvan ik dacht dat ik ze niet meer had, gelukkig had ik ze dus nog wel. Een goed moment om alles even te doorzoeken en leuke outfits samen te stellen.Deze stropdas kocht ik ooit bij de Claire's, volgens mij hebben ze ze nu nog steeds maar dan met studs. Misschien leuk als je van een wat stoerdere stijl houd. 


Liefs Anouschka 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.