Doorgaan naar hoofdcontent

Workshop sieraden maken van OAK Jewels


Dit is geen gesponsorde post 

Mocht je zondag 6 april nog geen plannen hebben, dan heb ik misschien een leuke tip voor jullie! OAK jewels organisteerd zondag 6 april een workshop waar je je eigen sieraden kan maken. Dit kan van alles zijn armbanden, kettingen maar ook sieraden. 


De workshop is van 13:00 tot 16:30. Je kunt zelf kiezen hoelaat je wilt komen want er word gewerkt met inloop. Dus mocht je om 13:00 niet kunnen dan mag je altijd later binnen lopen de workshop word gehouden in Nieuwegein. 


Hoe gaat het in zijn werk?
Als je binnenkomt krijg je een heerlijke stuk taart, en daarna ga je aan de slag met je sieraad. De starterskosten zijn 3,50 euro. Je hebt dan een grote la met kralen waar je uit kan kiezen, en een heerlijk stukje taart. 

Vervolgens ga je per materiaal/kraal betalen. Deze kosten zijn 0,01 per stuk voor materialen en kralen beginnen bij 0,02 cent. Er is een ruime keuze waardoor je het zo duur kan maken als je zelf wilt. Zo zijn er verschillende hangers die je aan je armband of ketting kan maken. Deze variĂ«ren ook in prijs. De duurste ligt ongeveer rond de 4,00 euro. 



Ben je iemand die nog nooit sieraden heeft gemaakt? Dan kan Willeke je helpen. Ze heeft een aantal voorbeelden en ze kan je begeleiden met de werking van verschillende materialen.

Lijkt het je wat? Dan kan je aanmelden op deze facebookpagina 




Reacties

  1. Leuk zeg, jammer dat ik morgen niet kan :(

    Ik heb je genomineerd voor de Very Inspiring Blogger Award!
    Meer informatie vind je op mijn blog: http://dinjadonut.blogspot.nl/2014/04/very-inspiring-blogger-award.html
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk ! Ik maak zelf ook vaak sieraden :)

    Nog een fijne zondag!
    Liefs, Natiza

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.