Doorgaan naar hoofdcontent

anouschka en de vrijlating van het muisjeEen tijdje geleden maakte jullie al kennis met Kees de muis. Die ik had gevonden bij ons op zolder. Aangezien ik een eerlijk persoon ben, en niet tegen dieren uitmoorden kan. Besloot ik hem vrij te laten in het bos, vlakbij ons huis. het diertje was in erg snel en heeft denk ik zijn plekje wel gevonden. benieuwd naar hoe snel die was? Bekijk dan het filmpje.Hebben jullie weleens een dier gevangen? 

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!