Doorgaan naar hoofdcontent

Movie review "The Vow"
Deze film zag ik een tijd terug samen met een vriendin. Wat een leuke veel en wat een heerlijk gezwijmel. Een echte roman! Het verhaal is gebaseerd op een waar verhaal, en dat maakt de film mooi en ontroerend. Wil je weten waar de film over gaat en wat ik er van vind? lees dan gauw verderDe film

Paige en Leo zijn gelukkig getrouwd en wonen samen. Op een dag veranderd hun leven drastisch. Ze krijgen een auto ongeluk waarbij Paige haar geheugen kwijt raakt. Ze heeft nog maar een paar vage herinneringen. Maar dat is van ver voor de rijd dat ze Leo ontmoette. Ze moet zich nu zien te redden tussen de relatie met haar ouders, de verliefdheid voor haar ex en Leo die haar man schijnt te zijn. Ondanks alles wil Leo er helemaal voor gaan zodat Paige opnieuw verliefd op hem word. 


Mijn mening

Een mooie film. Helemaal omdat ik erachter kwam dat het gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Echt zo apart en heftig. Sommige stukken in de film zijn natuurlijk erg voorspelbaar. Zoals je vaak hebt bij romantische films. Maar er zitten veel wendingen in de film, die je niet verwacht. De acteurs kunnen zich goed inleven in de rol en er zit echt passie in. Een mooie film dus, voor een avondje met je vriend op de bank. Hou die tissues gereed. Want je zal zeker wel een traantje wegpinken. 

cijfer


wat vinden jullie van films met waar gebeurde verhalen? 

XxX AnouschAttack

Reacties

  1. Ik heb die film gezien in de bios! Echt een goede film is dat <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die lijkt me wel leuk! Ik weet alleen niet of ik hem met m'n vriend zou kunnen kijken hoor, die is niet zo van de romantische films... :P

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.