Doorgaan naar hoofdcontent

Wat te doen in de herfst..Mijn favoriete apps


Zoals jullie weten ben ik snel verveeld, en niet een klein beetje. Ik denk dat ik een concentratieboog heb van 10 seconden. Niet echt handig als overal waar je heen gaat, gebruik moet maken van het openbaar vervoer. Gelukkig kwam er op een dag.. de smartfone uit. Ideaal! Ik download vaak apps, verwijder ze weer en ben altijd op zoek naar nieuwe. Benieuwd welke apps ik heb? Bekijk dan het filmpje!

De apps die aan bod komen:

Woordzoeker
365 what to wear 
52 days left
Remember the milk
Pou
Pinterest
Instagram (anouschattack)
Dream high
Logo Quiz game
Pet dash

Weten jullie nog apps die ik echt een keer moet uitproberen?

Liefs Anouschka
Reacties

  1. Leuke apps zeg! Ik zit al lang te wachten op Pou voor de iPhone, want helaas is hij daar nog niet voor :( Instagram & What To Wear blijven natuurlijk ook geweldig! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke apps! Ik ben net zoals Luna ook nog aan het wachten voordat Pou eindelijk ook voor Apple is :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!