Doorgaan naar hoofdcontent

Wat te doen in de herfst..Mijn favoriete apps


Zoals jullie weten ben ik snel verveeld, en niet een klein beetje. Ik denk dat ik een concentratieboog heb van 10 seconden. Niet echt handig als overal waar je heen gaat, gebruik moet maken van het openbaar vervoer. Gelukkig kwam er op een dag.. de smartfone uit. Ideaal! Ik download vaak apps, verwijder ze weer en ben altijd op zoek naar nieuwe. Benieuwd welke apps ik heb? Bekijk dan het filmpje!

De apps die aan bod komen:

Woordzoeker
365 what to wear 
52 days left
Remember the milk
Pou
Pinterest
Instagram (anouschattack)
Dream high
Logo Quiz game
Pet dash

Weten jullie nog apps die ik echt een keer moet uitproberen?

Liefs Anouschka
Reacties

  1. Leuke apps zeg! Ik zit al lang te wachten op Pou voor de iPhone, want helaas is hij daar nog niet voor :( Instagram & What To Wear blijven natuurlijk ook geweldig! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke apps! Ik ben net zoals Luna ook nog aan het wachten voordat Pou eindelijk ook voor Apple is :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.