Doorgaan naar hoofdcontent

How to..Galaxy Nails


Een tijd geleden ging ik wat nagel looks uitproberen. Zo ook een Galaxy Nail art. Ik dacht dat het moeilijk was, maar eigenlijk valt het erg mee! Iedereen kan het. Benieuwd naar hoe ik de look maak? Lees dan snel verder..Je begint met schone nagels. Ook al heb ik ze niet gelakt. Ik zorg er altijd voor dat ik er nog even overheen ga met nagellak remover zodat ik zeker weet dat de nagel glad is. Eventueel kan je nog je nagelriemen terugduwen met een speciale tool. Vervolgens breng je een basecoat aan.

Benodigdheden:

Ik kies een aantal kleuren, maar je mag natuurlijk ook voor andere kleuren gaan.

Bascoat Max Nails (Action)
Zwarte nagellak Max Nails ( Action)
Catrice blauwe nagellak (Kruitvat)
Grijs Beauty nagellak (Primark)
Roze Beauty nagellak (Primark) 
Catrice Glitter topcoat (Kruiitvat)
nagellak remover
wattestaafje 
huis-tuin-keuken sponsje (ik heb er een klein stuk afgeknipt)


Ik heb een zwarte laag aangebracht zodat het een echte Galaxy word en de andere kleuren er lekker uit knallen. 


Met een huis-tuin-keuken spons ben ik te werk gegaan.De spons was groter. Maar ik heb er gewoon een klein stukje afgeknipt, zo kan je hem veel vaker gebruiken.  Op het puntje van de spons deed ik een klein beetje nagellak. 


Deze dipte ik vervolgens op mijn nagels. Ik ben net zo lang door gegaan totdat het "droog" werd en je het niet verder kon sponsen. 


Je kreeg dan een blauw affect op de nagels. Dat is het begin van de Galaxy look. 


Vervolgens ging ik met licht grijs er overheen, dit kan ook met wit. Helaas kreeg ik niet helemaal het effect wat ik wilde. Omdat het grijs te opvallend was. 


Omdat ik niet helemaal tevreden was over het grijs, heb ik een klein beetje blauw over het grijs gedept. Daardoor kreeg ik een mooi 3D effect. Dus uiteindelijk kwam dat nog goed. 


Vervolgens heb ik een roze/rode kleur gepakt en die her en der geponst. Je kan zelf kiezen waar je het ongeveer wil, zo heb ik stukken roze gedaan waar al blauw zat. Maar heb ik er ook voor gekozen om roze te doen op de zwarte achtergrond. 


Als laatste heb ik "sterren" toegevoegd. Ik koos voor een glitternagellak met grote en kleine glitters. Zodat ik  er meer diepte in kreeg. Je kan er ook voor kiezen om een van deze glitters te gebruiken of dat je witte stipjes zet met witte nagellak en sateprikkers. Ik koos ervoor om dat niet te doen aangezien mijn witte nagellak daar niet geschikt voor is. 


Dit is het resultaat na het stempelen. Best nog goed gelukt als zeg ik het zelf. 
Aangezien mijn vingers er best wel onder zaten door het stempelen heb ik dat weg gehaald door een wattenstaafje in nagellak remover te dopen en die over de 'foutjes' te halen. 


Het eindresultaat! Ik ben er blij mee, je bent er wel even mee bezig. Maar het is wel een makkelijke nail-art.

Hebben jullie weleens een galaxy nail-art gemaakt?

Liefs Anouschka 

Reacties

 1. Ik heb dit heel vaak geprobeerd, maar het resultaat is niet helemaal zoals ik het wil! Bij jou is het wel heel goed gelukt!
  xoxo Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij mij ligt er een veel te dikke laag op? Helemaal geen even effect, dit komt waarschijnlijk door mij want bij jou is het wel leuk! :)

  http://begorgeousz.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk! Ziet er ook heel makkelijk uit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel erg leuk gedaan! ga 't snel zelf uitproberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er leuk uit! Ik heb het zelf eigenlijk nog nooit geprobeerd, maar wil het binnenkort wel een keer gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik vind het zo leuk maar ik heb het nog steeds niet uitgeprobeerd haha

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.