Doorgaan naar hoofdcontent

Geurkaars liefdeNormaal hield ik niet van geur kaarsen. Ik kwam weleens in huizen waar te veel geuren je neus binnen drongen. Dus was mijn mening al gauw 'bij komt er geen geur kaars in" tot dat ik een aantal artikelen las op verschillende blogs. Waarbij geur kaarsen zo werden beschreven dat ik er nieuwsgierig van werd. Maar omdat sommige nogal prijzig waren. Besloot ik naar de Action te gaan...


Bij de Action aangekomen stonden de schappen vol met geur kaarsen. Van lavendel tot kaneel geur en van sjieke kaarsen tot simpele kleine. Omdat ik geen zin had in gesleep met waxinelichtje's  Besloot ik voor een vanille geur kaars te gaan die in een mooi glazen potje zat.


Toen ik thuis kwam kon ik niet wachten om hem aan te steken. Ik zag het al helemaal voor mij. Op de bank met een kopje thee en een ontspannend geur kaarsje aan. Zo gezegd, zo gedaan. De  geur van deze kaars is mild, maar toch aanwezig, daar hou ik  van! Ik ben namelijk niet van de, ik krijg een klap in mijn gezicht als ik binnenloop geur kaarsen. Maar zodra ik deze  uitblies bleef de vanillie geur licht hangen en niet te zwaar.

Ik moet zeggen. Geur kaarsen komen nu wel mijn huis in, ze zijn ontspannend en het heeft ook wel wat tijdens de herfst.


Deze geur kaars kosten nog geen twee euro, ik weet de precieze prijs niet meer. Maar ik geloof dat het 1,70 was. koopje toch? En als deze kaars op is. Dan snuffel ik verder naar een volgende heerlijk ruikend kaars. 

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Klinkt goed! Ik was gister nog in de Action en zag inderdaad ook een heel schap vol staan! Misschien volgende x toch eens meenemen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hij kost 1,09 super lekkere geur

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.