Doorgaan naar hoofdcontent

BLOGazine party afgelast


Zoals sommige van jullie misschien weten is de BLOGazine party van aanstaande zondag (26 januari) afgelast. Ik had mij er zo op verheugd en ik was al druk aan het aftellen. Helaas konden de organisators van de BLOGazine niet bieden wat ze hadden belooft en hebben ze besloten om het feest af te lassen.Ik begrijp dat het word afgelast omdat ze niet kunnen  waarmaken wat ze hebben beloofd. Maar wat ik gek vond is dat we alleen een mailtje ontvingen. Waardoor ik eerst dacht dat het 1 of andere flauwe grap was. Op de site en facebook pagina was namelijk niks te vinden.


Helaas bleek het toch waar te zijn en gaat de party niet door. Om het goed te maken kregen degene die al een kaartje hadden besteld de BLOGazine thuis gestuurd. Ik dus ook, en dat maakt het toch wel weer een beetje goed. Een extra dikke BLOGazine om lekker mee op te bank te kruipen met een grote bak thee.Hebben jullie de nieuwe BLOGazine al?

Reacties

 1. Vind het super jammer dat het afgelast is en heb ook vandaag de blogazine ontvangen.
  Heb jij de betaling van de kaartjes al ontvangen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad :( ik hoop dat er ooit nog een blogazine party komt. Ik heb het geld nog niet ontvangen van de kaartjes. Jij al wel? Liefs anouschka

   Verwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.