Doorgaan naar hoofdcontent

If you only knew...

Een week terug was de kinderboekenweek op mijn werk. Ieder jaar mag ik daarbij helpen omdat ik gek ben op kinderen. Dit jaar dus weer :) Er was van alles te doen. De kinderen konden een karikatuur van zichzelf laten maken, tekenen en geschminkt worden. Er waren zelfs leerlingen van mijn stage die mij wilde schminken. en natuurlijk vond ik dat geen probleem. Voor de gelegenheid had ik nog een woezel en pip t-shirt gemaakt omdat het thema ilustraties was dit jaar. Ik kreeg er gelukkig leuke reacties op.
Een jongetje was een leeuw aan het tekenen(alleen maat strepen en krassen)zijn moeder snapte er niks van.Ik had toevallig gehoord dat die een leeuw aan het tekenen was. Dus ik heel enthousiast; 'Wauw wat een mooie leeuw" maar op dat moment werd er een foto gemaakt(A)
En dat is de leeuw :) Super mooi toch ;)
Kijken bij het schminken :) En wat vinden jullie van mijn
t-shirt?
En geschminkt worden. Aan het einde van de dag zat ik er
helemaal onder ;)

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)