Doorgaan naar hoofdcontent

If you only knew...

Een week terug was de kinderboekenweek op mijn werk. Ieder jaar mag ik daarbij helpen omdat ik gek ben op kinderen. Dit jaar dus weer :) Er was van alles te doen. De kinderen konden een karikatuur van zichzelf laten maken, tekenen en geschminkt worden. Er waren zelfs leerlingen van mijn stage die mij wilde schminken. en natuurlijk vond ik dat geen probleem. Voor de gelegenheid had ik nog een woezel en pip t-shirt gemaakt omdat het thema ilustraties was dit jaar. Ik kreeg er gelukkig leuke reacties op.
Een jongetje was een leeuw aan het tekenen(alleen maat strepen en krassen)zijn moeder snapte er niks van.Ik had toevallig gehoord dat die een leeuw aan het tekenen was. Dus ik heel enthousiast; 'Wauw wat een mooie leeuw" maar op dat moment werd er een foto gemaakt(A)
En dat is de leeuw :) Super mooi toch ;)
Kijken bij het schminken :) En wat vinden jullie van mijn
t-shirt?
En geschminkt worden. Aan het einde van de dag zat ik er
helemaal onder ;)

Reacties

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?