Doorgaan naar hoofdcontent

If you only knew...

Een week terug was de kinderboekenweek op mijn werk. Ieder jaar mag ik daarbij helpen omdat ik gek ben op kinderen. Dit jaar dus weer :) Er was van alles te doen. De kinderen konden een karikatuur van zichzelf laten maken, tekenen en geschminkt worden. Er waren zelfs leerlingen van mijn stage die mij wilde schminken. en natuurlijk vond ik dat geen probleem. Voor de gelegenheid had ik nog een woezel en pip t-shirt gemaakt omdat het thema ilustraties was dit jaar. Ik kreeg er gelukkig leuke reacties op.
Een jongetje was een leeuw aan het tekenen(alleen maat strepen en krassen)zijn moeder snapte er niks van.Ik had toevallig gehoord dat die een leeuw aan het tekenen was. Dus ik heel enthousiast; 'Wauw wat een mooie leeuw" maar op dat moment werd er een foto gemaakt(A)
En dat is de leeuw :) Super mooi toch ;)
Kijken bij het schminken :) En wat vinden jullie van mijn
t-shirt?
En geschminkt worden. Aan het einde van de dag zat ik er
helemaal onder ;)

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.