Doorgaan naar hoofdcontent

Born to eat..

Een tijd terug zag ik een nail-art van cupcakes voor op je nagels op http://www.beautylab.nl/ Ik vond het zo leuk. Dus ik wilde gelijk aan de slag. Na verschillende soorten witte nagellak geprobeerd te hebben gaf ik het op. Al mijn witte nagellak dekte niet goed. Na lang gezocht te hebben heb ik eindelijk goede witte nagellak gevonden bij de Claire's. Ik heb op mijn duimnagel nog een rhinestone geplakt. Al is die nog niet heel goed te zien op de foto. Het was best lastig om te lakken. Wat vinden jullie?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.