Doorgaan naar hoofdcontent

Born to eat..

Een tijd terug zag ik een nail-art van cupcakes voor op je nagels op http://www.beautylab.nl/ Ik vond het zo leuk. Dus ik wilde gelijk aan de slag. Na verschillende soorten witte nagellak geprobeerd te hebben gaf ik het op. Al mijn witte nagellak dekte niet goed. Na lang gezocht te hebben heb ik eindelijk goede witte nagellak gevonden bij de Claire's. Ik heb op mijn duimnagel nog een rhinestone geplakt. Al is die nog niet heel goed te zien op de foto. Het was best lastig om te lakken. Wat vinden jullie?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.