Doorgaan naar hoofdcontent

Visje, visje in het water! Visje, Visje in de kom...

Ik wilde weer wat anders op mijn nagels. Maar ik had helemaal geen inspiratie. Totdat Finding Nemo voorbij kwam op tv. Ik wilde het visje nog mooier maken, en mijn anderen hand eigenlijk ook nog lakken. Dit heb ik niet gedaan omdat ik erachter kwam dat ik vandaag (zondag) moet werken bij het concert van Guns 'n roses. En bij Gelredome mag je geen nagellak op tijdens het werk. Dus helaas heb ik het niet helemaal af kunnen maken. Ik wilde de vis nog witte strepen geven en alles nog een beetje uitbreiden. Ik plaats wel wat foto's, zodat jullie een idee hebben van hoe en wat. De nagellak is er al een beetje af, maar dat is tijden het werken gebeurd ( mijn andere werk) Ik hoop dat jullie het leuk vinden :)
De foto is niet super duidelijk. Maar dit had Nemo moeten worden.
Volgende keer doe ik er nog witte streepjes op.

zeewier,Krab,kwalding,kikkervisje(mislukt),Visje

tadaaaa

Hier een foto van mijn nieuwe horloge. Het is eindelijk gelukt
om een mooie foto te maken ^^

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?