Doorgaan naar hoofdcontent

Visje, visje in het water! Visje, Visje in de kom...

Ik wilde weer wat anders op mijn nagels. Maar ik had helemaal geen inspiratie. Totdat Finding Nemo voorbij kwam op tv. Ik wilde het visje nog mooier maken, en mijn anderen hand eigenlijk ook nog lakken. Dit heb ik niet gedaan omdat ik erachter kwam dat ik vandaag (zondag) moet werken bij het concert van Guns 'n roses. En bij Gelredome mag je geen nagellak op tijdens het werk. Dus helaas heb ik het niet helemaal af kunnen maken. Ik wilde de vis nog witte strepen geven en alles nog een beetje uitbreiden. Ik plaats wel wat foto's, zodat jullie een idee hebben van hoe en wat. De nagellak is er al een beetje af, maar dat is tijden het werken gebeurd ( mijn andere werk) Ik hoop dat jullie het leuk vinden :)
De foto is niet super duidelijk. Maar dit had Nemo moeten worden.
Volgende keer doe ik er nog witte streepjes op.

zeewier,Krab,kwalding,kikkervisje(mislukt),Visje

tadaaaa

Hier een foto van mijn nieuwe horloge. Het is eindelijk gelukt
om een mooie foto te maken ^^

Reacties

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..