Doorgaan naar hoofdcontent

Visje, visje in het water! Visje, Visje in de kom...

Ik wilde weer wat anders op mijn nagels. Maar ik had helemaal geen inspiratie. Totdat Finding Nemo voorbij kwam op tv. Ik wilde het visje nog mooier maken, en mijn anderen hand eigenlijk ook nog lakken. Dit heb ik niet gedaan omdat ik erachter kwam dat ik vandaag (zondag) moet werken bij het concert van Guns 'n roses. En bij Gelredome mag je geen nagellak op tijdens het werk. Dus helaas heb ik het niet helemaal af kunnen maken. Ik wilde de vis nog witte strepen geven en alles nog een beetje uitbreiden. Ik plaats wel wat foto's, zodat jullie een idee hebben van hoe en wat. De nagellak is er al een beetje af, maar dat is tijden het werken gebeurd ( mijn andere werk) Ik hoop dat jullie het leuk vinden :)
De foto is niet super duidelijk. Maar dit had Nemo moeten worden.
Volgende keer doe ik er nog witte streepjes op.

zeewier,Krab,kwalding,kikkervisje(mislukt),Visje

tadaaaa

Hier een foto van mijn nieuwe horloge. Het is eindelijk gelukt
om een mooie foto te maken ^^

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.