Doorgaan naar hoofdcontent

I'm back :)

Eindelijk kan ik weer bloggen. Oké, ik was maar iets meer dan een week weg. Maar heb het wel gemist! Laatst kwamen ze bij ons de vloer isloleren en mijn moeder zei nog ; Kijken jullie uit met de bedrading? dus die werknemers tegen mijn moeder ; Ja hoor mevrouw, daar zullen we op letten. En toen.... poef geen Internet meer. Dus ik baalde als een stekker, aangezien ik een planning voor de herfstvakantie had gemaakt voor mijn school en stageopdrachten. Voor mijn school heb ik toch echt Internet nodig. en of dat nog niet genoeg was lag de t.v en telefoonverbinding er ook uit.  Ik heb aan de ene kant van de vrije tijd genoten want ben naar de Primark geweest! Maar nu zit ik dus een beetje in de stress want ik moet nog heel veel doen. Maar ik wilde eerst bloggen(L)

Zoals ik in een eerdere post al had laten zien maak ik weleens schilderijtjes. Ik heb laatst een Mickey Mouse geschilderd voor de pasgeboren dochter van mijn kapper. Ik had gehoord dat ze bezig was met een Mickey Mouse kamer en ben toen gelijk aan de slag gegaan. Ik heb hem inmiddels ook al gegeven en ze was er super blij mee.
Hier ben ik nog bezig met de lijntje verduidelijken :)

Het einderesultaat. Is die niet schattig?

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)