Doorgaan naar hoofdcontent

Love the way you lei....

Ik heb nieuwe schoenen! Ik ben er zo blij mee. Ik was al een tijd niet meer op zoek naar enkellaarsjes. Maar toen ik deze tegen kwam moest ik ze gewoon halen. Ik had nog een volle spaarkaart liggen en die heb ik gebruikt. Scheelde weer 15 euro en......ze lopen heerlijk!
Voor buiten! De tas ben ik vergeten te fotograferen
                                               Voor binnen. I love mijn LA Ink t-shirt (L)
En mijn nieuwe enkellaarsje ^^

Reacties

  1. hele leuke laarsjes!
    huh hema fiets te klein?
    hoelang ben je dan:P
    ik neem denk ik toch de effen zwarte raak ik niet op uitgekeken en met bruin zadel en handvaten is het toch iets anders dan anders

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..