Doorgaan naar hoofdcontent

ooh oooh Merry Christmis!!

Jullie zullen wel denken, Kersmis? Jep inderdaad kerstmis. Ik loop namelijk stage in groep 7 en 8 en nu heb ik een grote opdracht. Het is de bedoeling dat ik een draaiboek in elkaar zet voor kerst. Hier moeten verschillende knutsels opdrachten en activiteiten in die bij de lessen passen. Dus niet alleen een knutselwerkje. Maar ook activiteiten/opdrachten van kersmis die aansluiten bij rekenen,spelling en taal. Wie kan mij uit de brand helpen en heeft nog leuke ideeen? Als jullie mij zouden kunnen helpen zou dat echt super zijn! Alvast bedankt :) 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.