Doorgaan naar hoofdcontent

ooh oooh Merry Christmis!!

Jullie zullen wel denken, Kersmis? Jep inderdaad kerstmis. Ik loop namelijk stage in groep 7 en 8 en nu heb ik een grote opdracht. Het is de bedoeling dat ik een draaiboek in elkaar zet voor kerst. Hier moeten verschillende knutsels opdrachten en activiteiten in die bij de lessen passen. Dus niet alleen een knutselwerkje. Maar ook activiteiten/opdrachten van kersmis die aansluiten bij rekenen,spelling en taal. Wie kan mij uit de brand helpen en heeft nog leuke ideeen? Als jullie mij zouden kunnen helpen zou dat echt super zijn! Alvast bedankt :) 

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?