Doorgaan naar hoofdcontent

You're ripping up on they chords, playing my heart..

Ik speel dus alweer een tijdje gitaar. Mijn vriend heeft me akkoorden geleerd dus nu snap ik eindelijk al die site's waar verschillende nummers opstaan :) Ik ben er zo blij mee. Ik ben er aan verslaafd haha. Al gaat het me nog niet echt heel goed af ;) ik ken de akkoorden van een liedje en ik speel ze achter mekaar. Het probleem is alleen... Ik sla een akkoord aan en als ik dan naar de volgende wil. Moet ik mijn vingers op de goede plek zetten en dan sla ik de volgende aan. Ik heb er alleen nog geen snelheid in. Dus daar baal ik een beetje van. Waarschijnlijk als je het opneemt en snel afspeelt klinkt het nog ergens na. Dus ik vroeg me af. Wie heeft er tips zodat ik de akkoorden sneller achter elkaar aan kan slaan? of is het gewoon oefenen,oefenen en nog eens oefenen??

Reacties

 1. hihi! Gaaf dat je me herkende!
  wat leuk dat je vriendje je gitaar
  leert spelen.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor je lieve reactie!
  Het is een jurkje haha :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?