Doorgaan naar hoofdcontent

Review anti-klit spray


Nu mijn haar eindelijk een stuk langer is komt er ook een nadeel om de hoek kijken, namelijk klitten! Nu weet ik waarom ik vroeger soms gek werd van mijn lange haar. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een anti-klit spray. Bij de kruitvat, etos en Da hebben ze verschillende sprays. Maar aangezien ik nogal zuinig ben de laatste tijd wilde ik een wat goedkoper product hebben, en dat is gelukt! Zo heb ik een anti-klit spray gevonden bij de Action voor 2,50 euro. Aangezien meer mensen last hebben van klitten, helemaal met dit weer. Heb ik besloten een review te maken van het product. Zodat jullie ook weten hoe het werkt en of het een goede keuze is.


Wat belooft het?

"anti-klit spray zorgt voor betere doorkambaarheid van het haar en beschermd het haar tegen haarbreuk. Door de toegevoegde Pro vitamine B5 en een zijdeproteïne extract voelt het haar zacht en soepel en krijgt het haar gezonde glans" 


De verpakking

De verpakking zier er hetzelfde uit als de rest van de lijn  van "Shegron" Zo heb ik ook de repair creme. Deze heeft dezelfde verpakking alleen een ander achtergrond kleur bij het plaatje. Ik vind de verpakking er erg goed en aantrekkelijk uitzien. Het heeft een rustige kleur met weinig tekst waardoor goed duidelijk is waar het product voor bestemd is. Ook het plaatje op het product spreek mij aan. Er staat een vrouw op met lang glanzend haar. Waardoor je het product misschien sneller uit het schap zou pakken. 

De fles werkt met een spuit dop. Daar ben ik niet altijd weg van omdat bij sommige producten de "spuitknop" na een tijdje vast blijft zitten, Ook al hou je die goed schoon. Bij dit product heb ik daar geen last meer van gehad. Wat een echt pluspuntje is. De flacon is een fijn formaat waardoor het goed in de hand ligt en goed te gebruiken is.

hoe werkt het?

De spray moet aangebracht worden op handdoekdrooghaar. Dat houd in dat het haar niet helemaal doorweekt is. Je haar kan je handoekdroog maken door na het douchen je haar droog te deppen met een handdoek. Ga absoluut niet wrijven! Zo maak je je haar "kapot" Als je je haar handdoekdroog hebt gemaakt spuit je de spray erin(vergeet niet te schudden voordat je de spray aanbrengt)  Ik laat het altijd even intrekken en als mijn haar droog is kam ik het door. Zorg ervoor dat je je haar niet uitspoelt na het inbrengen van de spray. Daardoor spoel je het product eruit waardoor het niet werkt. 

Wat is mijn mening?

Ik ben er erg tevreden over! en dat voor 2,50 euro. Het werkt goed, zelf bij grote klitten. Wat niet vaak het geval is bij anti-klit producten. Het haar is ook zacht naar het gebruik van de spray en het haar ruikt lekker fris. Een minpuntje is dat het haar (naar mijn idee) sneller vet word, waardoor je het vaker wil wassen terwijl dat niet goed is. Te vaak wassen maakt je haar namelijk ook sneller vet. 

XxX AnouschAttack

Reacties

  1. Ik heb anti klit spray van de Kruidvat dat is ook zeker een aanrader.
    Zelf heb ik van Shegron de glazende serum ofzo. Wat een verschrikkelijk iets ik heb het een keer gebruikt en daarna nooit meer. Me haar was helemaal vet erna.

    Trouwens je schrijft leuk (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt over het algemeen goed, alleen jammer dat je het idee hebt dat je haar er vetter van wordt, dat is echt iets waar ik niet tegen kan!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt wel goed, misschien moet ik hem ook maar een proberen, ik heb ook heel erg last van klitten namelijk..

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinkt goed! Heb m bij de action hier in de buurt nog nooit gezien eigenlijk..
    Liefs,
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Klinkt erg handig ! Jammer dat de action hier niet heeeel dichtbij zit !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ik heb zelf een antiklit spray van de kruitvat, en die is echt superfijn, het is een roze verpakking en hij ruikt echt super lekker! zeker een aanrader, maar deze klinkt ook fijn :) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Klinkt goed! Mischien ga ik het ook maar aanschaffen :)

    My Blog: MyFashionMind

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb de silk variant hiervan, ook van de Action. Als ik die aan breng op nat haar heb ik wel goed kambaar en glanzend haar, maar zolang ik het alleen in de punten doe, geen vet haar! I love the Action!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.