Doorgaan naar hoofdcontent

beautyboek, beauty body & brains

Waar ik gek op ben zijn beauty boeken. Ideaal om even snel wat op te zoeken. Zo heb ik er al handige tips uitgehaald om mijzelf op te maken of tips om mijzelf langer te laten lijken. Ideaal zijn beauty boeken dus voor een echte beauty liefhebber. Ik heb er onderhand al een hele hoop en ik zal er af en toe eentje in de schijnwerpers zetten op mijn blog. Deze keer BBB oftewel beauty, body & brains van Tiny Fischer (bekend van haar boeken over het modellen leven) en Sam Loman.


Het was de bedoeling dat ik een filmje op zou nemen, want dan kan ik de inhoud van het boek nog beter laten zien. Helaas heeft mijn stem besloten om er mee op te houden waardoor ik nu niet in staat ben om verstaanbaar te praten. Daarom heb ik foto's gemaakt. Als mijn stem weer beter is zal ik alsnog een filmpje maken. 

Zoals je al ziet heet het boek beauty, body & brains. Het boek is opgedeeld uit 3 hoofdstukken. Over elke hoofdstuk zal ik kort iets vertellen. Wil je er meer over weten? vraag het gerust!

Beauty
Dit begint met een stappenplan voor meer zelfvertrouwen. Want iemand die zelfvertrouwen uitstraalt, ziet er vaak gelukkiger uit. Dus schouders recht een glimlachen maar! Verderop in het hoofdstuk gaat het over echte beauty items zoals gezichtsmasker. Hoe werken ze? wat doen ze met je huid? Er staan ook nog recepten in om thuis in je keuken gezichtsmaskers te maken van fruit! ik heb ze zelf gemaakt en ze zijn erg fijn. Ook kan je je huidtype opzoeken zodat je precies weet wat je huid nodig heeft en de lekkerste geurtje in shampoo en conditioner komen aan bod.

Body
Als je er mooi wil uitzien wil je dat niet alleen met je make-up doen. In dit hoofdstuk vind je er van alles over. Van de stoffen in je voedsel die wel en niet goed voor je zijn, tot de buikspieroefeningen buikspieroefeningen die je thuis kan uitvoeren zodat je lekker in je bikini over het strand kan lopen in de zomer.

Brains
Je gedachten kunnen vaak be├»nvloeden hoe je denkt. Als je erg negatief over veel dingen bent, kan dat zijn doordat je onzeker bent. In het boek staan tips zodat je negatieve in positieve positieve gedachten kan omzetten. Als je hoofd overvol zit en je gedachten stromen over, is er niks lekkerder dan ontspannen! dit kan door oefeningen die je gedachten even opzij zetten of een lekker bad te nemen.

Ik heb het boek nu ruim 2 jaar en pak hem nog steeds vaak uit de kast. Als is het voor tips om kauwgom uit mijn haar te halen, een smokey eye look te maken of gewoon even te ontspannen. Dit beauty boek is ideaal om te genieten!

Vanmiddag heb ik het boek Style van Lauren Conrad gehaald. De volgende keer zal ik een korte review over dit boek houden. 

Houden jullie ook van beauty boeken??

XxX AnouschAttack 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.