Doorgaan naar hoofdcontent

beautyboek, beauty body & brains

Waar ik gek op ben zijn beauty boeken. Ideaal om even snel wat op te zoeken. Zo heb ik er al handige tips uitgehaald om mijzelf op te maken of tips om mijzelf langer te laten lijken. Ideaal zijn beauty boeken dus voor een echte beauty liefhebber. Ik heb er onderhand al een hele hoop en ik zal er af en toe eentje in de schijnwerpers zetten op mijn blog. Deze keer BBB oftewel beauty, body & brains van Tiny Fischer (bekend van haar boeken over het modellen leven) en Sam Loman.


Het was de bedoeling dat ik een filmje op zou nemen, want dan kan ik de inhoud van het boek nog beter laten zien. Helaas heeft mijn stem besloten om er mee op te houden waardoor ik nu niet in staat ben om verstaanbaar te praten. Daarom heb ik foto's gemaakt. Als mijn stem weer beter is zal ik alsnog een filmpje maken. 

Zoals je al ziet heet het boek beauty, body & brains. Het boek is opgedeeld uit 3 hoofdstukken. Over elke hoofdstuk zal ik kort iets vertellen. Wil je er meer over weten? vraag het gerust!

Beauty
Dit begint met een stappenplan voor meer zelfvertrouwen. Want iemand die zelfvertrouwen uitstraalt, ziet er vaak gelukkiger uit. Dus schouders recht een glimlachen maar! Verderop in het hoofdstuk gaat het over echte beauty items zoals gezichtsmasker. Hoe werken ze? wat doen ze met je huid? Er staan ook nog recepten in om thuis in je keuken gezichtsmaskers te maken van fruit! ik heb ze zelf gemaakt en ze zijn erg fijn. Ook kan je je huidtype opzoeken zodat je precies weet wat je huid nodig heeft en de lekkerste geurtje in shampoo en conditioner komen aan bod.

Body
Als je er mooi wil uitzien wil je dat niet alleen met je make-up doen. In dit hoofdstuk vind je er van alles over. Van de stoffen in je voedsel die wel en niet goed voor je zijn, tot de buikspieroefeningen buikspieroefeningen die je thuis kan uitvoeren zodat je lekker in je bikini over het strand kan lopen in de zomer.

Brains
Je gedachten kunnen vaak beïnvloeden hoe je denkt. Als je erg negatief over veel dingen bent, kan dat zijn doordat je onzeker bent. In het boek staan tips zodat je negatieve in positieve positieve gedachten kan omzetten. Als je hoofd overvol zit en je gedachten stromen over, is er niks lekkerder dan ontspannen! dit kan door oefeningen die je gedachten even opzij zetten of een lekker bad te nemen.

Ik heb het boek nu ruim 2 jaar en pak hem nog steeds vaak uit de kast. Als is het voor tips om kauwgom uit mijn haar te halen, een smokey eye look te maken of gewoon even te ontspannen. Dit beauty boek is ideaal om te genieten!

Vanmiddag heb ik het boek Style van Lauren Conrad gehaald. De volgende keer zal ik een korte review over dit boek houden. 

Houden jullie ook van beauty boeken??

XxX AnouschAttack 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn