Doorgaan naar hoofdcontent

DIY, It's magic!

Het lijkt op een doosje. Ja, een gewoon doosje met een strik er omheen. Maar het is meer dan dat. Het is een Magix Box, zodra je hem open doet heb je vier kleine vakjes! Ideaal om een cadeautje in te doen voor een verjaardag of heerlijk snoepjes. Benieuwd hoe je een eigen Magic box kan maken? klik dan verder!Als eerste pak je vier gelijken stukken papier. Daar ga je de vier bakjes van maken die in het doosje verborgen zitten. Hieronder kan je zien hoe de bakjes gevouwen worden!
stap 1

stap 2

stap 3

stap 4


Zodra je alle bakjes (4) hebt gevouwen kan je verder aan de slag. Je neemt een vel waar de bakjes horizontaal en verticaal op passen. Zodat ze straks in het grote doosje passen. Zoals de foto hieronder.


Zodra je dat hebt gedaan maak je er drie vouwen in van boven naar beneden. Zorg ervoor dat de vouwen tussen de bakjes vallen zodat je zo de buitenkant vormt. 
Zodra je dat hebt gedaan kun je de bakjes vastplakken en versieren.  Maak een mooie deksel en dan ben je klaar! Vanaf de buitenkant lijkt het gewoon een doosje. Maar zodra je hem openmaakt....
krijg je dit
Zelf ga ik er ook nog een maken. Maar dat word pas volgende week. Van het weekend vier ik mijn verjaardag en dan heb ik helaas geen tijd om te gaan DIY'en. dit idee komt van cutoutandkeep en is gemaakt door Leah K.

Wat vinden jullie ervan? Zouden jullie het zelf ook willen maken?

XxX AnouschAttack

Reacties

 1. Heel erg leuk!
  Ik zou het zelf ook wel willen maken, maar ik weet niet of dat een succes wordt haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk idee zeg!
  Liefs,
  www.stylebybo.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha Ik vind het er super leuk uitzien ! ik zou het zelf wel willen maken maar geen idee wat ik er in kwijt zou kunnen !

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?