Doorgaan naar hoofdcontent

knikkende knieen, zwetende handen en een bonzend hart..deel 2

Zoals jullie misschien al lazen moest ik laats een toets Nederlands doen. Als ik die niet haalde moest ik van school af. Dus ik heb natuurlijk keihard gestudeerd en ging met vol goede moet en wat geluk ( een vriendin gaf mij haar boeddha ketting) naar school en toen...... stond ik niet op de lijst! Ik was stom verbaasd. Wij moeten op school zelf onze toetsen inplannen en ons daar voor inschrijven. Als ik mij inschrijf check ik altijd even of het klopt. Zo ook deze keer en er stond dat ik ingeschreven was. Dus ik ging er vanuit dat het goed was gegaan, maar helaas was dat niet zo.

Ik ben toen snel naar een oplossing gaan zoeken, ik weer van het kastje naar de muur gestuurd en niemand kon mij helpen. Nu kan ik de toets pas in juni maken waardoor ik in de knoop kom met de andere toets waar ik ook moeite mee heb.Ook stond ik op de lijst bij rekenen terwijl ik mij daar helemaal niet voor in heb geschreven, omdat ik het niet wist ben ik ook niet gegaan. Waardoor er een onvoldoende voor dat vak komt te staan. Volgens mij is er echt iets helemaal mis gegaan met het systeem. Dus ik baal als een stekker. Nu moet ik Nederlandse lessen gaan geven op mijn stage om te bewijzen dat ik Nederlands kan. Natuurlijk vind ik het leuk om les te geven, maar dat het nou op deze manier moet dat is erg jammer. Ik laat het nu even rusten en focus mij op de andere toetsen. Want opgeven, dat is een ding wat ik niet wil! Want ik hoop dat ik in Juni kan zeggen "Yes, O did it!"

Ik wil even mijn lieve lezers/volgers bedanken voor de lieve comments! Dat beurt mij echt op!
Dank jullie wel!

XxX AnouschAtttack

foto wehearit.com

Reacties

  1. Ah jeetje, wat slecht zeg! Ook slecht dat je niet alsnog op de lijst gezet kon worden.. Zeker omdat je er zo hard voor geleerd hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel vervelend zeg, hopelijk komt het toch nog goed :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. echt vervelend! hopelijk komt alles goed! x

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)