Doorgaan naar hoofdcontent

knikkende knieen, zwetende handen en een bonzend hart..deel 2

Zoals jullie misschien al lazen moest ik laats een toets Nederlands doen. Als ik die niet haalde moest ik van school af. Dus ik heb natuurlijk keihard gestudeerd en ging met vol goede moet en wat geluk ( een vriendin gaf mij haar boeddha ketting) naar school en toen...... stond ik niet op de lijst! Ik was stom verbaasd. Wij moeten op school zelf onze toetsen inplannen en ons daar voor inschrijven. Als ik mij inschrijf check ik altijd even of het klopt. Zo ook deze keer en er stond dat ik ingeschreven was. Dus ik ging er vanuit dat het goed was gegaan, maar helaas was dat niet zo.

Ik ben toen snel naar een oplossing gaan zoeken, ik weer van het kastje naar de muur gestuurd en niemand kon mij helpen. Nu kan ik de toets pas in juni maken waardoor ik in de knoop kom met de andere toets waar ik ook moeite mee heb.Ook stond ik op de lijst bij rekenen terwijl ik mij daar helemaal niet voor in heb geschreven, omdat ik het niet wist ben ik ook niet gegaan. Waardoor er een onvoldoende voor dat vak komt te staan. Volgens mij is er echt iets helemaal mis gegaan met het systeem. Dus ik baal als een stekker. Nu moet ik Nederlandse lessen gaan geven op mijn stage om te bewijzen dat ik Nederlands kan. Natuurlijk vind ik het leuk om les te geven, maar dat het nou op deze manier moet dat is erg jammer. Ik laat het nu even rusten en focus mij op de andere toetsen. Want opgeven, dat is een ding wat ik niet wil! Want ik hoop dat ik in Juni kan zeggen "Yes, O did it!"

Ik wil even mijn lieve lezers/volgers bedanken voor de lieve comments! Dat beurt mij echt op!
Dank jullie wel!

XxX AnouschAtttack

foto wehearit.com

Reacties

  1. Ah jeetje, wat slecht zeg! Ook slecht dat je niet alsnog op de lijst gezet kon worden.. Zeker omdat je er zo hard voor geleerd hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel vervelend zeg, hopelijk komt het toch nog goed :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. echt vervelend! hopelijk komt alles goed! x

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.