Doorgaan naar hoofdcontent

Knikkende knieen, zwetende handen en een bonzend hart..

Zo voel ik mij op het moment. Warm en koud tegelijk en een hoofd vol met woorden. En dat op een dag als vandaag met zulk lekker weer. Wat zou er toch aan de hand zijn?
Vandaag heb ik de Nederlandse taaltoets. De laatste dagen heb ik mij afgezonderd van de buiten wereld. Normaal ben ik elke week wel bij vriendinnen te vinden maar nu ben ik alleen maar bezig geweest met leren. Dag in, dag uit uur na uur. Maar ik moet zeggen het gaat steeds beter. Al die vage namen als naamwoordelijk deel, meewerkend voorwerp en bijvoeglijke bepaling klinken nu allemaal veel logischer. En zou het zijn vruchten afwerpen? ik hoop het! want aan het leren kan het niet liggen. Dankzij mijn schoonvader zie ik het n een stuk beter in. Hij heeft echt engelen geduld gehad. Want soms na twintig keer uitleggen snapte ik het nog niet.


Nu is het afwachten tot vanmiddag klokslag 14:45 als ik de toets ga maken. zal ik hem halen? of toch niet? Ik hoop het! Ik laat het jullie in ieder geval weten. Want ik moet en zou hem halen. Want van school af? dat is een ding wat ik absoluut niet wil. Ik ga er voor en ik zal het halen!

Hebben jullie ook weleens een toets gehad waar zoveel van af hangt?

XxX AnouschAttack

Reacties

 1. Oh my god succes meis!!!
  YOU CAN DO ITTTTTTT
  wanneer krijg je de uitslag?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De uitslag krijg ik gelijk. Het is een computertoets waardoor je gelijk het resultaat kan zien. Echt fijn! Alleen mocht ik hem niet maken. Er is alleen wat fout gegaan waardoor ik hem niet mocht maken. Dus ik baal nu echt :( ben er nu achteraan aan het gaan dat het toch opgelost kan worden. X

   Verwijderen
  2. oh my god, echt balen!!!!!!!!!!!!
   Wanneer ga je het nu maken dan?
   Dan ga ik weer bij de comments je als een cheerleader toejuichen WHAHAHAHHA!!

   Verwijderen
 2. Ohh wat zuur dat je hem niet mocht maken, hoop dat je hem gauw over mag doen dan!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?