Doorgaan naar hoofdcontent

Knikkende knieen, zwetende handen en een bonzend hart..

Zo voel ik mij op het moment. Warm en koud tegelijk en een hoofd vol met woorden. En dat op een dag als vandaag met zulk lekker weer. Wat zou er toch aan de hand zijn?
Vandaag heb ik de Nederlandse taaltoets. De laatste dagen heb ik mij afgezonderd van de buiten wereld. Normaal ben ik elke week wel bij vriendinnen te vinden maar nu ben ik alleen maar bezig geweest met leren. Dag in, dag uit uur na uur. Maar ik moet zeggen het gaat steeds beter. Al die vage namen als naamwoordelijk deel, meewerkend voorwerp en bijvoeglijke bepaling klinken nu allemaal veel logischer. En zou het zijn vruchten afwerpen? ik hoop het! want aan het leren kan het niet liggen. Dankzij mijn schoonvader zie ik het n een stuk beter in. Hij heeft echt engelen geduld gehad. Want soms na twintig keer uitleggen snapte ik het nog niet.


Nu is het afwachten tot vanmiddag klokslag 14:45 als ik de toets ga maken. zal ik hem halen? of toch niet? Ik hoop het! Ik laat het jullie in ieder geval weten. Want ik moet en zou hem halen. Want van school af? dat is een ding wat ik absoluut niet wil. Ik ga er voor en ik zal het halen!

Hebben jullie ook weleens een toets gehad waar zoveel van af hangt?

XxX AnouschAttack

Reacties

 1. Oh my god succes meis!!!
  YOU CAN DO ITTTTTTT
  wanneer krijg je de uitslag?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De uitslag krijg ik gelijk. Het is een computertoets waardoor je gelijk het resultaat kan zien. Echt fijn! Alleen mocht ik hem niet maken. Er is alleen wat fout gegaan waardoor ik hem niet mocht maken. Dus ik baal nu echt :( ben er nu achteraan aan het gaan dat het toch opgelost kan worden. X

   Verwijderen
  2. oh my god, echt balen!!!!!!!!!!!!
   Wanneer ga je het nu maken dan?
   Dan ga ik weer bij de comments je als een cheerleader toejuichen WHAHAHAHHA!!

   Verwijderen
 2. Ohh wat zuur dat je hem niet mocht maken, hoop dat je hem gauw over mag doen dan!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)