Doorgaan naar hoofdcontent

Just shop till you drop and have fun!

Afgelopen Dinsdag was het heerlijk weer. Ik was die dag onverwachts vrij van school en toen kwam een vriendin met een goed idee ; laten we naar de Primark gaan! Een goed idee dus dinsdag zaten we al vroeg in de trein onderweg naar de Primark. Toen we er aan kwamen was die al open en veel mensen zaten in het zonnetje met tassen vol van de Primark. Na even genoten te hebben van het weer, zijn we naar binnen gegaan. En het was redelijk rustig. Wat was ik daar blij mee. De laatste keer dat ik er was, was de winkel net open (Rotterdam) en toen was het echt te druk. Nu was het prima te doen. 

Helaas heb ik niet veel shirts kunnen vinden en de gekleurde broeken paste mij niet. Ik heb mij de tassen en sieraden winkel uitgeleefd. Er was zoveel leuks. Maar daar was het alleen wel te druk, dus daar werd ik nogal kriegel van. Nadat ik een shirt had gescoord voor mijn vriend zijn we naar de kassa gegaan. Na ongeveer 3 uur shoppen hadden we tassen vol met spullen. Daarna zijn we nog Rotterdam Centrum ingegaan. Voor we het wisten was het tijd en moesten we helaas naar huis. Ik moest s'avonds oppassen dus op tijd terug zijn was belangrijk. In het filmpje een shoplog van mijn aankopen. En binnenkort wat detailfoto's.

XxX AnouschAttack

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)