Doorgaan naar hoofdcontent

Just shop till you drop and have fun!

Afgelopen Dinsdag was het heerlijk weer. Ik was die dag onverwachts vrij van school en toen kwam een vriendin met een goed idee ; laten we naar de Primark gaan! Een goed idee dus dinsdag zaten we al vroeg in de trein onderweg naar de Primark. Toen we er aan kwamen was die al open en veel mensen zaten in het zonnetje met tassen vol van de Primark. Na even genoten te hebben van het weer, zijn we naar binnen gegaan. En het was redelijk rustig. Wat was ik daar blij mee. De laatste keer dat ik er was, was de winkel net open (Rotterdam) en toen was het echt te druk. Nu was het prima te doen. 

Helaas heb ik niet veel shirts kunnen vinden en de gekleurde broeken paste mij niet. Ik heb mij de tassen en sieraden winkel uitgeleefd. Er was zoveel leuks. Maar daar was het alleen wel te druk, dus daar werd ik nogal kriegel van. Nadat ik een shirt had gescoord voor mijn vriend zijn we naar de kassa gegaan. Na ongeveer 3 uur shoppen hadden we tassen vol met spullen. Daarna zijn we nog Rotterdam Centrum ingegaan. Voor we het wisten was het tijd en moesten we helaas naar huis. Ik moest s'avonds oppassen dus op tijd terug zijn was belangrijk. In het filmpje een shoplog van mijn aankopen. En binnenkort wat detailfoto's.

XxX AnouschAttack

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.