Doorgaan naar hoofdcontent

Foto Diary Parijs 1


Ik ben in het zonnige Parijs geweest, en ik heb zoveel gezien! Daarom een foto diary, om een kijkje in Parijs te geven. Vanaf mijn kant. Ik ging samen met mijn ouders en mijn vriend op vakantie. Mijn zus had niet zo zin om mee te gaan dus die is thuis gebleven. Hier poseren mijn moeder, mijn vriend en ik voor de foto. Best leuk toch?


We gingen met de trein omdat dat een stuk goedkoper was. En ik moet toegevn. Dat is best te doen. Ook al moet ik toegeven dat ik snel verveeld ben en dat was dus nu ook zo. Maar ik denk dat ik dan beter in de trein kan zitten dan het vliegtuig. Lekker schaapjes kijken. 


De gebouwen in Parijs zijn zo mooi! Al die details, een stuk mooier dan de woningen van nu. Dit gebouw kwamen we tegen toen we onderweg waren naar de Eiffeltoren, ik moest er gewoon even een foto van maken.


Een van de dingen die op mijn lijst stond om te doen in Parijs was "Macrons eten in Parijs"


En natuurlijk hebben we de Eiffeltoren gezien. Ik was er ooit al eens geweest toen ik een jaar of 8 was, maar toen had was ik helaas niet de Eiffeltoren in geweest. Dit keer dus wel! En niet met de lift, maar met de trap! Wat een geweldige ervaring! 


Dit is het uitzicht vanaf de Eiffeltoren. Gelukkig was het mooi weer, dus je kon mijlenver kijken! Is het niet prachtig? 


In het museum over de Eiffeltoren hadden ze schoenen met Eiffeltoren-hakken. Zou jij ze kopen? Ik vind ze nog best leuk.


Mijn lieve vriend en ik, helemaal bovenin de Eiffeltoren. 


Deze tekst stond in 1 van de metro's en ik moet zeggen, de tekst inspireert mij echt.


Mijn nichtje heet manon. Dus toen ik deze winkel zag, moest ik er gewoon even een foto van maken! 

In mijn volgende foto diary van Parijs krijgen jullie de rest van de foto's te zien. 

Maken jullie vaak foto's op vakantie? 

Liefs Anouschka 

Reacties

 1. Leuke foto's allemaal, ben al zo vaak in Parijs geweest, maar kan er nog steeds geen genoeg van krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankje voor je reactie!
  En mooie foto's zeg, i like them!
  Lijkt het je leuk om elkaar te volgen? Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blergh, naar zeep? Dat is echt niet fijn op je lippen!
  Is goed, ik ga je nu ook volgen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie foto's! Pretteeeh! :)
  Elkaar volgen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je in Parijs bent geweest! Mooie foto's ook :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn