Doorgaan naar hoofdcontent

Foto Diary Parijs 1


Ik ben in het zonnige Parijs geweest, en ik heb zoveel gezien! Daarom een foto diary, om een kijkje in Parijs te geven. Vanaf mijn kant. Ik ging samen met mijn ouders en mijn vriend op vakantie. Mijn zus had niet zo zin om mee te gaan dus die is thuis gebleven. Hier poseren mijn moeder, mijn vriend en ik voor de foto. Best leuk toch?


We gingen met de trein omdat dat een stuk goedkoper was. En ik moet toegevn. Dat is best te doen. Ook al moet ik toegeven dat ik snel verveeld ben en dat was dus nu ook zo. Maar ik denk dat ik dan beter in de trein kan zitten dan het vliegtuig. Lekker schaapjes kijken. 


De gebouwen in Parijs zijn zo mooi! Al die details, een stuk mooier dan de woningen van nu. Dit gebouw kwamen we tegen toen we onderweg waren naar de Eiffeltoren, ik moest er gewoon even een foto van maken.


Een van de dingen die op mijn lijst stond om te doen in Parijs was "Macrons eten in Parijs"


En natuurlijk hebben we de Eiffeltoren gezien. Ik was er ooit al eens geweest toen ik een jaar of 8 was, maar toen had was ik helaas niet de Eiffeltoren in geweest. Dit keer dus wel! En niet met de lift, maar met de trap! Wat een geweldige ervaring! 


Dit is het uitzicht vanaf de Eiffeltoren. Gelukkig was het mooi weer, dus je kon mijlenver kijken! Is het niet prachtig? 


In het museum over de Eiffeltoren hadden ze schoenen met Eiffeltoren-hakken. Zou jij ze kopen? Ik vind ze nog best leuk.


Mijn lieve vriend en ik, helemaal bovenin de Eiffeltoren. 


Deze tekst stond in 1 van de metro's en ik moet zeggen, de tekst inspireert mij echt.


Mijn nichtje heet manon. Dus toen ik deze winkel zag, moest ik er gewoon even een foto van maken! 

In mijn volgende foto diary van Parijs krijgen jullie de rest van de foto's te zien. 

Maken jullie vaak foto's op vakantie? 

Liefs Anouschka 

Reacties

 1. Leuke foto's allemaal, ben al zo vaak in Parijs geweest, maar kan er nog steeds geen genoeg van krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankje voor je reactie!
  En mooie foto's zeg, i like them!
  Lijkt het je leuk om elkaar te volgen? Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blergh, naar zeep? Dat is echt niet fijn op je lippen!
  Is goed, ik ga je nu ook volgen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie foto's! Pretteeeh! :)
  Elkaar volgen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je in Parijs bent geweest! Mooie foto's ook :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.