Doorgaan naar hoofdcontent

Movie review Ted

Ted Is een beer. En niet zomaar een beer, het is de knuffelbeer van de 30 jarige John. Maar deze beer is niet echt gemanierd, en alles behalve schattig. Hij gaat erop uit versierd meisjes. Rookt waterpijp en nog veel meer. Ik ben inmiddels naar de film geweest. Zijn jullie benieuwd wat ik er van vind. lees dan snel verder.

Hier gaat de flm over
Als John voor zijn verjaardag een teddybeer krijgt. wenst hij de beer tot leven. Ze beloven voor altijd beste vrienden en "dondermaatjes" te blijven. Deze belofte word niet gebroken en zelfs als John een volwassen man is, woon de beer nog bij hem, Zelfs als hij gaat samen wonen met Lori. Zo roken ze wiet genieten ze van elke dag dat ze samen zijn. Maar dit veranderd als zijn vriendin Lori het tijd vind dat John volwassen gaat worden.

Mijn mening

In eerste instantie denk je aan een flauwe mannenfilm. Maar niks is minder waar. De film bevat veel humor en romantiek en ondanks dat de beer erg grof is en je absoluut je kinderen niet moet mee nemen naar de film, blijkt de beer uiteindelijk een stuk anders te zijn dan je denkt. En er onstaat liefde en vriendschap. Ik vind de film echt leuk. Er waren zelf stukken bij dat je toch even een traan weg pinkt. Dus als je vriend je mee wil slepen, zeg dan gerust ja. Want tussen al het geblow, roken en feesten tot je er bij neer valt. Zit een echt verhaal, een rode draad. Geen slappe voorspelbare film. Maar een hilarische, romantische comedie.


cijfer
9

hebben jullie de film al gezien?


Liefs Anouschka

Reacties

 1. Die wil ik nog zien! Lijkt me zo'n leuke film ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag gisteren een making of en vond het erg leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alleen de voorstukjes op de tv vind ik al geweldig, heb de film alleen helaas nog niet gezien. Ik ben wel ook zeker van plan om binnenkort naar de bioscoop te gaan voor deze film!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je er wat over schrijft !
  Ik heb de film helemaal gezien . En het is echt een hele leuke film ahah!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ken de film helemaal niet, maar het lijkt me leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.