Doorgaan naar hoofdcontent

Movie review Ted

Ted Is een beer. En niet zomaar een beer, het is de knuffelbeer van de 30 jarige John. Maar deze beer is niet echt gemanierd, en alles behalve schattig. Hij gaat erop uit versierd meisjes. Rookt waterpijp en nog veel meer. Ik ben inmiddels naar de film geweest. Zijn jullie benieuwd wat ik er van vind. lees dan snel verder.

Hier gaat de flm over
Als John voor zijn verjaardag een teddybeer krijgt. wenst hij de beer tot leven. Ze beloven voor altijd beste vrienden en "dondermaatjes" te blijven. Deze belofte word niet gebroken en zelfs als John een volwassen man is, woon de beer nog bij hem, Zelfs als hij gaat samen wonen met Lori. Zo roken ze wiet genieten ze van elke dag dat ze samen zijn. Maar dit veranderd als zijn vriendin Lori het tijd vind dat John volwassen gaat worden.

Mijn mening

In eerste instantie denk je aan een flauwe mannenfilm. Maar niks is minder waar. De film bevat veel humor en romantiek en ondanks dat de beer erg grof is en je absoluut je kinderen niet moet mee nemen naar de film, blijkt de beer uiteindelijk een stuk anders te zijn dan je denkt. En er onstaat liefde en vriendschap. Ik vind de film echt leuk. Er waren zelf stukken bij dat je toch even een traan weg pinkt. Dus als je vriend je mee wil slepen, zeg dan gerust ja. Want tussen al het geblow, roken en feesten tot je er bij neer valt. Zit een echt verhaal, een rode draad. Geen slappe voorspelbare film. Maar een hilarische, romantische comedie.


cijfer
9

hebben jullie de film al gezien?


Liefs Anouschka

Reacties

 1. Ik ben naar de voorpremiere geweest. Vond 'm wel leuk, maar zeker geen 9 waard! Vond 'm op een gegeven moment zelfs te lang duren. Pas tegen het eind werd 'ie wel weer leuk. Maar ernstig voorspelbaar. Voor mij een magere 6,5.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die wil ik nog zien! Lijkt me zo'n leuke film ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag gisteren een making of en vond het erg leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alleen de voorstukjes op de tv vind ik al geweldig, heb de film alleen helaas nog niet gezien. Ik ben wel ook zeker van plan om binnenkort naar de bioscoop te gaan voor deze film!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je er wat over schrijft !
  Ik heb de film helemaal gezien . En het is echt een hele leuke film ahah!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ken de film helemaal niet, maar het lijkt me leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?