Doorgaan naar hoofdcontent

Postcrossing Parijs


Op mijn vorige post over postcrossing kreeg ik leuke reacties. Daarom heb ik besloten om jullie een beetje op de hoogte houden van mijn postcrossing activiteiten.


Toen ik in Parijs was, zag ik allemaal mooie kaartjes. Waar ik bij weg zat te dromen. Ik wist alleen niet zo goed waar ik ze voor kon gebruiken. Totdat ik mij bedacht dat veel mensen die aan postcrossing doen, ook van Parijs houden. Wat is er dan leuke om een kaartje te sturen van Parijs? En dat heb ik gedaan. Overal en nergens kocht ik wel kaartjes. Soms maar 1 en soms wat meer. En zo is mijn collectie met kaarten die ik kan sturen een stuk groter geworden. 


Ik heb zoveel mogelijk kaartjes gezocht zonder een tekst. Op deze na, aangezien hier alle gebouwen op staan vond ik het wel leuk om deze ook mee te nemen. Omdat ik veel van deze gebouwen heb bezocht. Toen ik in Parijs was. 


Deze Engelen hingen in Montmatre. Wauw, wat was het daar mooi! Aangezien je geen foto's mocht maken. Wilde ik er sowieso wat kaartjes kopen. Helaas vond ik maar 1 mooie. Maar die heb ik dan ook gelijk meegenomen.


Deze kaart koos ik vanwege de mooie nacht. Pas later, toen mij vriend het aanwees. Zag ik de katjes op het dak. zijn ze niet lief? Al moet ik toegeven dat ik alle kleine dieren lief vind. Deze ga ik dan ook niet versturen. Ik kies er een leuk lijstje voor en hang hem aan de muur. Want als ik deze kaart zie, dan denk ik aan de geweldige vakantie die ik heb gehad. 


Wie houd er van Disney? en wie kent er de klokkenluider van de Notre Dam? Ik denk veel van ons wel, en dat is waarom ik naar de Notre Dam wilde. Ik was er erg benieuwd naar. We zijn niet naar binnen geweest. Want er stond een hele lange rij. Maar deze kaar vond ik erg mooi. Het deed mij denken aan quasimodo die op de stad uit keek. Leuk toch?  


Deze kaart is gewoon geweldig omdat je de Eiffeltoren op de achtergrond ziet bij nacht.


Deze poster zie je echt overal! op magneten, posters, kaarten en ga zo maar door. Ik vond de kaart al wat hebben, en uiteindelijk moest ik er gewoon eentje meenemen.


De Mona-Lisa wie kent haar niet? We hebben het schilderij helaas niet in het echt kunnen bewonderen. Want toen wij er heen gingen was het Louvre helaas dicht. Al me al heb ik in ieder geval wel de kaart van het schilderij.


Deze kaart is al verzonden voor postcrossing naar een meisje in Oekraine. Zij hield van romantiek en reizen. Perfecte kaart toch?

Dit waren de kaartjes. best nog wel een aantal! Ik hou jullie op de hoogte als ik er weer 1 verzend. Doen jullie ook aan postcrossing? 

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Wauw prachtige kaartjes, ik doe er helaas niet aan.. Het lijkt me wel leuk om te doen, maar ik heb er nu geen tijd meer voor. Misschien ooit nog hihi?

    Liefs, Romy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben om!! Heb de eerste 3 adressen in m'n mail staan :-D Een kaart naar Rusland, Duitsland en Belarus :-D

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?