Doorgaan naar hoofdcontent

Kanaar in ParijsJullie kennen misschien wel van die 20 dagen projecten? Ik kwam een leuke tegen op internet, waarbij je een voorwerp 30 dagen met je mee brengt en die dan overal op de foto zet, van dingen die je die dag hebt gedaan. Aangezien ik weet dat ik dat niet 30 dagen vol hou heb ik het iets anders aan gepakt. Zo heb ik een badeend (die ik spaar) uitgekozen die met ons mee ging naar Parijs. De reis die we hebben afgelegd is vastgelegd met foto's van Kanaar. Tja, en waarom die zo heet? Kanaar is Frans voor eend. Alleen hebben wij de naam iets ver Hollandst.Wachten in Amsterdam om de trein naar Parijs te pakken


Station Amsterdam 


Een lekker bakje thee om warm te blijven


Na een lange zit, aangekomen in Parijs! Super mooi weer!!


Eerste Cola in Parijs, gaaf blikje toch?


Uitzich vanaf het balkon van het Appartement


Het station waar we vaak stopten om overal heen te gaan. 


De metro stations zijn mooi versierd in Parijs 


De sleutels van het Appartement , het liefst had ik de sleutels meegenomen om nog een keer terug te komen 


Het mooie plafond in het appartement. Dat wil ik thuis ook!


Mijn grote droom, naar de eiffeltoren!


Als jullie in Parijs zijn moeten jullie de Crepes eens proberen! Die zijn heerlijk! Het is een soort pannenkoek met allemaal lagen Chocopasta, nomnom!


Van veel lopen ga je gek doen, even lekker relaxen op bed.


Met wat vrienden op de foto


Ik eet nooit toetjes, ik hou niet van yoghurt. En waar moet ik dat toetje laten na al dat eten? Maar deze warme cake met chocola? Die kon ik niet weerstaan, en gelukkig maar! Hij was super lekker!


Ik heb liters cola gedronken op vakantie!


Ik heb een leuke ketting gekocht waar mijn sleutel aan kan van de liefdesbrug!


Het laatste biertje en glas Ice tea in Parijs 


Wachten, wachten en nog eens wachten op de trein


Dan maar foto's maken 

Onderweg naar Nederland 

De foto's zijn niet allemaal van goede kwaliteit dit komt omdat er een aantal zijn gemaakt met mijn mobiel en oude digitale camera. 

Liefs Anouschka 

Reacties

 1. Hahaha wat ontzettend grappig en leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. TE LEUK! Ik heb dit ook eens gedaan met een playmobilpoppetje. dat was nice. x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah, superschattig! Leuke foto's zijn het geworden. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha echt te grappig dit!! Wat een lief eendje! :-D hihi!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..