Doorgaan naar hoofdcontent

Kanaar in ParijsJullie kennen misschien wel van die 20 dagen projecten? Ik kwam een leuke tegen op internet, waarbij je een voorwerp 30 dagen met je mee brengt en die dan overal op de foto zet, van dingen die je die dag hebt gedaan. Aangezien ik weet dat ik dat niet 30 dagen vol hou heb ik het iets anders aan gepakt. Zo heb ik een badeend (die ik spaar) uitgekozen die met ons mee ging naar Parijs. De reis die we hebben afgelegd is vastgelegd met foto's van Kanaar. Tja, en waarom die zo heet? Kanaar is Frans voor eend. Alleen hebben wij de naam iets ver Hollandst.Wachten in Amsterdam om de trein naar Parijs te pakken


Station Amsterdam 


Een lekker bakje thee om warm te blijven


Na een lange zit, aangekomen in Parijs! Super mooi weer!!


Eerste Cola in Parijs, gaaf blikje toch?


Uitzich vanaf het balkon van het Appartement


Het station waar we vaak stopten om overal heen te gaan. 


De metro stations zijn mooi versierd in Parijs 


De sleutels van het Appartement , het liefst had ik de sleutels meegenomen om nog een keer terug te komen 


Het mooie plafond in het appartement. Dat wil ik thuis ook!


Mijn grote droom, naar de eiffeltoren!


Als jullie in Parijs zijn moeten jullie de Crepes eens proberen! Die zijn heerlijk! Het is een soort pannenkoek met allemaal lagen Chocopasta, nomnom!


Van veel lopen ga je gek doen, even lekker relaxen op bed.


Met wat vrienden op de foto


Ik eet nooit toetjes, ik hou niet van yoghurt. En waar moet ik dat toetje laten na al dat eten? Maar deze warme cake met chocola? Die kon ik niet weerstaan, en gelukkig maar! Hij was super lekker!


Ik heb liters cola gedronken op vakantie!


Ik heb een leuke ketting gekocht waar mijn sleutel aan kan van de liefdesbrug!


Het laatste biertje en glas Ice tea in Parijs 


Wachten, wachten en nog eens wachten op de trein


Dan maar foto's maken 

Onderweg naar Nederland 

De foto's zijn niet allemaal van goede kwaliteit dit komt omdat er een aantal zijn gemaakt met mijn mobiel en oude digitale camera. 

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.