Doorgaan naar hoofdcontent

Kanaar in ParijsJullie kennen misschien wel van die 20 dagen projecten? Ik kwam een leuke tegen op internet, waarbij je een voorwerp 30 dagen met je mee brengt en die dan overal op de foto zet, van dingen die je die dag hebt gedaan. Aangezien ik weet dat ik dat niet 30 dagen vol hou heb ik het iets anders aan gepakt. Zo heb ik een badeend (die ik spaar) uitgekozen die met ons mee ging naar Parijs. De reis die we hebben afgelegd is vastgelegd met foto's van Kanaar. Tja, en waarom die zo heet? Kanaar is Frans voor eend. Alleen hebben wij de naam iets ver Hollandst.Wachten in Amsterdam om de trein naar Parijs te pakken


Station Amsterdam 


Een lekker bakje thee om warm te blijven


Na een lange zit, aangekomen in Parijs! Super mooi weer!!


Eerste Cola in Parijs, gaaf blikje toch?


Uitzich vanaf het balkon van het Appartement


Het station waar we vaak stopten om overal heen te gaan. 


De metro stations zijn mooi versierd in Parijs 


De sleutels van het Appartement , het liefst had ik de sleutels meegenomen om nog een keer terug te komen 


Het mooie plafond in het appartement. Dat wil ik thuis ook!


Mijn grote droom, naar de eiffeltoren!


Als jullie in Parijs zijn moeten jullie de Crepes eens proberen! Die zijn heerlijk! Het is een soort pannenkoek met allemaal lagen Chocopasta, nomnom!


Van veel lopen ga je gek doen, even lekker relaxen op bed.


Met wat vrienden op de foto


Ik eet nooit toetjes, ik hou niet van yoghurt. En waar moet ik dat toetje laten na al dat eten? Maar deze warme cake met chocola? Die kon ik niet weerstaan, en gelukkig maar! Hij was super lekker!


Ik heb liters cola gedronken op vakantie!


Ik heb een leuke ketting gekocht waar mijn sleutel aan kan van de liefdesbrug!


Het laatste biertje en glas Ice tea in Parijs 


Wachten, wachten en nog eens wachten op de trein


Dan maar foto's maken 

Onderweg naar Nederland 

De foto's zijn niet allemaal van goede kwaliteit dit komt omdat er een aantal zijn gemaakt met mijn mobiel en oude digitale camera. 

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.