Doorgaan naar hoofdcontent

My life at te moment..


Eens in de zoveel tijd. Geef ik jullie een kijkje in mijn leven wat zich buiten het bloggen afspeelt. Benieuwd naar wat ik de afgelopen tijd heb gedaan? Lees dan snel verder. 


Mijn vriend en ik hadden zin om een appeltaart te bakken. Maar niet eentje die simpel was. Nou dat hebben we geweten! We zijn er 3 uur mee bezig geweest, maar het resultaat was heerlijk! 


Moos heeft altijd energie teveel! super leuk, en hier was ik ook flink met hem aan het dollen. Wat is echt toch een schat!


Ik ben bang voor uilen, en niet een klein beetje maar echt heel erg! in de dierentuin sla ik ze over, en zodra ik er 1 zie draai ik mijn hoofd weg. Maar dit uiltje? Tja, dat is een van de uilen die ik niet eng vind. Dus deze heb ik verwerkt in een leuke armband.


Je kan bij onze supermarkt knuffels sparen. Dus deze ging mee met de boodschappen. Lief toch?


En een vriendje voor de koe! Anders is die zo eenzaam.
.

nieuwe kaarten ingeslagen voor postcrossing, 
er staan echt lieve dieren in. En dat voor maar 2 euro.


Leuk printje voor een druilerige dag. Word ik toch nog een beetje vrolijk!


Ik had te veel inspiratie, dus ben gelijk achter mijn computer gaan zitten om aan de slag te gaan met mijn blog.


Ik ben allergie's voor paprika. Dus veel soep mag ik niet hebben, tot Unox kwam met deze tomatensoep! Eindelijk een overheerlijk bakje soep die ik mag hebben.


Een lekker bakje thee om de ochtend te beginnen.


broodje bapoa nomnom!


Ik had allemaal kaartjes gekocht in Parijs die ik kon gebruiken voor  postcrossing.
Deze is inmiddels al verzonden naar iemand in Oekraïne.


So you think kijken! 


Schilderij wat ik heb gemaakt voor de baby kamer van Zoontje van een vriend van mijn zus. 
Volgen jullie het nog? Maar hij was er blij mee! 


Spullen inpakken voor de reis naar Parijs. Op de heenweg had ik amper wat mee. Dus mijn koffer was vrij licht. Zo kon ik mooi kleding inslaan in Parijs zodat ik de ruimte kon vullen die nog over was

Wat hebben jullie afgelopen weken allemaal gedaan?

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn