Doorgaan naar hoofdcontent

My life at te moment..


Eens in de zoveel tijd. Geef ik jullie een kijkje in mijn leven wat zich buiten het bloggen afspeelt. Benieuwd naar wat ik de afgelopen tijd heb gedaan? Lees dan snel verder. 


Mijn vriend en ik hadden zin om een appeltaart te bakken. Maar niet eentje die simpel was. Nou dat hebben we geweten! We zijn er 3 uur mee bezig geweest, maar het resultaat was heerlijk! 


Moos heeft altijd energie teveel! super leuk, en hier was ik ook flink met hem aan het dollen. Wat is echt toch een schat!


Ik ben bang voor uilen, en niet een klein beetje maar echt heel erg! in de dierentuin sla ik ze over, en zodra ik er 1 zie draai ik mijn hoofd weg. Maar dit uiltje? Tja, dat is een van de uilen die ik niet eng vind. Dus deze heb ik verwerkt in een leuke armband.


Je kan bij onze supermarkt knuffels sparen. Dus deze ging mee met de boodschappen. Lief toch?


En een vriendje voor de koe! Anders is die zo eenzaam.
.

nieuwe kaarten ingeslagen voor postcrossing, 
er staan echt lieve dieren in. En dat voor maar 2 euro.


Leuk printje voor een druilerige dag. Word ik toch nog een beetje vrolijk!


Ik had te veel inspiratie, dus ben gelijk achter mijn computer gaan zitten om aan de slag te gaan met mijn blog.


Ik ben allergie's voor paprika. Dus veel soep mag ik niet hebben, tot Unox kwam met deze tomatensoep! Eindelijk een overheerlijk bakje soep die ik mag hebben.


Een lekker bakje thee om de ochtend te beginnen.


broodje bapoa nomnom!


Ik had allemaal kaartjes gekocht in Parijs die ik kon gebruiken voor  postcrossing.
Deze is inmiddels al verzonden naar iemand in Oekra├»ne.


So you think kijken! 


Schilderij wat ik heb gemaakt voor de baby kamer van Zoontje van een vriend van mijn zus. 
Volgen jullie het nog? Maar hij was er blij mee! 


Spullen inpakken voor de reis naar Parijs. Op de heenweg had ik amper wat mee. Dus mijn koffer was vrij licht. Zo kon ik mooi kleding inslaan in Parijs zodat ik de ruimte kon vullen die nog over was

Wat hebben jullie afgelopen weken allemaal gedaan?

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)