Doorgaan naar hoofdcontent

My life at the moment 4


Eens in de zoveel tijd geef ik een kijkje in mijn leven buiten al het bloggen om, Wat doe ik zoal? en wat houd mij bezig?

Ik ben al tijden met mijn layout bezig, het gaat niet echt super goed. Maar ik blijf doorgaan totdat ik er tevreden over ben.


Weer een stukje verder met Mama Octopus. Ik hang de vlag uit als die af is. 


Schaaltje yogurt, ja ik hou het nog steeds vol dat gezonde eten! 


Mijn outfit van die dag. Omdat ik niet altijd goede oufti foto's kan maken doordat het snel donker is, doe ik het nu af en toe zo. Zo hebben jullie toch een kijkje op wat ik nou eigenlijk draag. 

\

Als ik ga slapen maak ik vaak een foto van de tijd, geen idee waarom. 


Ja, het gezonde eten gaat nog steeds goed. Dit is al lange tijd mijn lievelings healty snack. Twee manderijnen en een appel. Heerlijk en het vult goed. 


Een hele tijd gelden kreeg ik deze Hello Kitty van een vriend, 
helaas is het lampje nu stuk. Erg jammer want dat gaf de Hello Kitty juist wat schattigs. 


De hanger die ik bij de DA cadeu kreeg. Ik ben er nog steeds hardstikke blij mee. 


een leerling kwam naar mij toe met de vraag of ik op de laatste bladzijde wilde schrijven van haar vriendenboek, dit wilde ze omdat die bladzijde voor speciale juffen was en volgens haar ben ik dat, Super lief!


Druk bezig met foto's maken voor een swatch in mijn mini fotostudio. 


Roominspiration bij Aniek 


Ik had nog heel wat tijd over voordat ik moest werken, Dus ging ik nog gauw even bloggen! 


Mijn G-star trui, toch een voordeel van de kou. Want nu kan ik hem lekker vaak dragen. Ik ben gek op deze trui. 


De hele dag hing er dichte mist, super jammer maar het leverde wel een mooie foto op.


Aniek ging stappen en wilde graag een leuke outfit dus vroeg ze mij om haar te stylen,
en dat is gelukt. Op de foto zie je het niet heel goed, maar ze draag een donker groen topje, zwarr rokje + legging en groene schoenen die matchen bij haar topje. Ze was erg blij met de outfit! En ik ook, 
want outfit zoeken voor anderen. Dat blijf ik geweldig vinden! 


voor het eerst keek ik heb programma Britt & Ymke stellen vragen, en ik moet
toegeven. Ik vind het een hardstikke leuk programma!


Lekker broodjes kaas bij Ganya eten. 


Mijn vorige header, ik heb nu een nieuwe. Met dank aan een Suus, een goede
vriendin van mij. 


De tuin is al versierd met mooie lampjes. ziet er gezellig uit toch? 

Dit is de hond van mijn vriend en schoonouders. Ik had het erg koud die avond en pakte een fleecedeken. Zodra Moos dat zag, sprong hij bij mij op schoot. even lekker knuffelen! 

Liefs anouschka 

Reacties

  1. Leuke foto's! Ik wou dat ik amigurumi (zo heet het toch?) kon maken. Dat vind ik echt heel knap zeg! En dat hangertje van de DA is inderdaad heel mooi. :)

    Liefs, Romy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje :) Dat heet inderdaad amigurumi :) het is best lastig. Maar je kan het gewoon jezelf leren door youtube filmpjes. Oefening baart kunst ;)

      Verwijderen
  2. Hele leuke foto`s! Ik vind je blog erg leuk en daarom ben ik je meteen met bloglovin gaan volgen! Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.