Doorgaan naar hoofdcontent

OOTD Band shirt and Merry Chirstmas

Natuurlijk als eerste
"Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar"
Dat het maar een mooi jaar mag worden met veel liefde, geluk en gezondheid!

Een tijdje geleden konden jullie al een deel van mijn outfit zien in het uitpakken- van de doos filmpje (beautybox) Aangezien de outfit heerlijk zat wilde ik hem even showen aan jullie. Doordat ik mijn video's niet bewerk staat mijn hele schrikreactie erop, oeps! Ik ben benieuwd wat jullie van de outfit vinden!


We zijn naar de film "alles is familie" geweest, het was een geweldige avond. Over deze film komt natuurlijk nog een moviereview.

Liefs Anouschka 


Reacties

 1. Haha, leeeuk filmpje.
  Jij ook een fijne kerst!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk filmpje! Haha gelukkig was je je ring niet kwijt. :P Jij ook een fijne jaarwisseling nog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt he! Ik was echt geschrokken aangezien ik hem altijd draag :p fijne jaarwisseling!

   Verwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?