Doorgaan naar hoofdcontent

Swatch NYC East Village


Een tijd geleden liet ik al een swatch zien van een NYC lakje namelijk " high line green" over dit lakje ben ik nog steeds erg tevreden. Deze week probeerde ik East Village uit, een mooie blauw metallic kleur, benieuwd naar de swatch? Lees dan snel verder...


Deze swatch 206 east village is net als 298 High Line Green van de NYC lijn. Over de High line green was ik erg tevreden. Helaas is dat anders dan bij dit lakje, maar dan meer vanwege de kwaliteit,


Ik had hoge verwachtingen van de lak aangezien de andere lak in een keer dekte. Helaas is dat bij deze niet het geval. Ondanks het fijne kwastje en de mooie kleur moest in 3 lagen aanbrengen om de nagellak mooi dekkend te krijgen. 


Zo mooi als ik wilde kreeg ik het niet. Ondanks dat de kleur echt prachtig is, dat komt ook door mijn liefde voor metalic make-up, was de kwaliteit minder. Als je goed kijkt zie je veel stipjes ondanks dat de lak in een  een goede beweging is op gebracht.


De Lak heeft dus twee kanten, de kleur is erg mooi en daar ben ik ook zeker over te spreken. Maar omdat ik veel ruzie had met de nagellak. Snel beschadigd en niet mooi dekkend gaat mijn voorkeur naar de High line green. Want ook al is de kleur nog zo mooi, kwaliteit zegt alles!

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.