Doorgaan naar hoofdcontent

Swatch NYC East Village


Een tijd geleden liet ik al een swatch zien van een NYC lakje namelijk " high line green" over dit lakje ben ik nog steeds erg tevreden. Deze week probeerde ik East Village uit, een mooie blauw metallic kleur, benieuwd naar de swatch? Lees dan snel verder...


Deze swatch 206 east village is net als 298 High Line Green van de NYC lijn. Over de High line green was ik erg tevreden. Helaas is dat anders dan bij dit lakje, maar dan meer vanwege de kwaliteit,


Ik had hoge verwachtingen van de lak aangezien de andere lak in een keer dekte. Helaas is dat bij deze niet het geval. Ondanks het fijne kwastje en de mooie kleur moest in 3 lagen aanbrengen om de nagellak mooi dekkend te krijgen. 


Zo mooi als ik wilde kreeg ik het niet. Ondanks dat de kleur echt prachtig is, dat komt ook door mijn liefde voor metalic make-up, was de kwaliteit minder. Als je goed kijkt zie je veel stipjes ondanks dat de lak in een  een goede beweging is op gebracht.


De Lak heeft dus twee kanten, de kleur is erg mooi en daar ben ik ook zeker over te spreken. Maar omdat ik veel ruzie had met de nagellak. Snel beschadigd en niet mooi dekkend gaat mijn voorkeur naar de High line green. Want ook al is de kleur nog zo mooi, kwaliteit zegt alles!

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)