Doorgaan naar hoofdcontent

Swatch NYC East Village


Een tijd geleden liet ik al een swatch zien van een NYC lakje namelijk " high line green" over dit lakje ben ik nog steeds erg tevreden. Deze week probeerde ik East Village uit, een mooie blauw metallic kleur, benieuwd naar de swatch? Lees dan snel verder...


Deze swatch 206 east village is net als 298 High Line Green van de NYC lijn. Over de High line green was ik erg tevreden. Helaas is dat anders dan bij dit lakje, maar dan meer vanwege de kwaliteit,


Ik had hoge verwachtingen van de lak aangezien de andere lak in een keer dekte. Helaas is dat bij deze niet het geval. Ondanks het fijne kwastje en de mooie kleur moest in 3 lagen aanbrengen om de nagellak mooi dekkend te krijgen. 


Zo mooi als ik wilde kreeg ik het niet. Ondanks dat de kleur echt prachtig is, dat komt ook door mijn liefde voor metalic make-up, was de kwaliteit minder. Als je goed kijkt zie je veel stipjes ondanks dat de lak in een  een goede beweging is op gebracht.


De Lak heeft dus twee kanten, de kleur is erg mooi en daar ben ik ook zeker over te spreken. Maar omdat ik veel ruzie had met de nagellak. Snel beschadigd en niet mooi dekkend gaat mijn voorkeur naar de High line green. Want ook al is de kleur nog zo mooi, kwaliteit zegt alles!

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?