Doorgaan naar hoofdcontent

Swatch Sally Hansen Something New


De vorige keer vertelde ik jullie al over de lakjes van Sally hansen. Deze keer ga ik Something New swatchen. Deze komt ook uit de wedding lijn en heeft net als Sweetie Pie, een prachtige kleur. Dit lakje dekt net als de andere lakjes erg goed, na een laagje heb je al een mooi resultaat. Zelf vond ik het na twee laagjes perfect. Maar een laagje zou zeker ook kunnen. Ideaal als je snel weg moet toch?


De nagellak zit er nu al een aantal dagen op en is nog niet gechipt, het lakje maakt helemaal waar wat die zegt. Hij chipt niet, hoeveel je hem ook draagt. ook al zijn ze 10 euro, dat is het lakje absoluut waard.

Kennen jullie de lakjes van Sally Hansen?

Liefs Anouschka 

Reacties

 1. Mooi kleurtje! Helemaal top dat hij niet chipt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel duur, maar fijn van de goede kwaliteit! Hij ziet er ook mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je plaatjes doen het niet :0 Ben benieuwd naar het lakje haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje voor je berichtje! Ik ga het morgen gelijk aanpassen :)

   Verwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..