Doorgaan naar hoofdcontent

Swatch Sally Hansen Something New


De vorige keer vertelde ik jullie al over de lakjes van Sally hansen. Deze keer ga ik Something New swatchen. Deze komt ook uit de wedding lijn en heeft net als Sweetie Pie, een prachtige kleur. Dit lakje dekt net als de andere lakjes erg goed, na een laagje heb je al een mooi resultaat. Zelf vond ik het na twee laagjes perfect. Maar een laagje zou zeker ook kunnen. Ideaal als je snel weg moet toch?


De nagellak zit er nu al een aantal dagen op en is nog niet gechipt, het lakje maakt helemaal waar wat die zegt. Hij chipt niet, hoeveel je hem ook draagt. ook al zijn ze 10 euro, dat is het lakje absoluut waard.

Kennen jullie de lakjes van Sally Hansen?

Liefs Anouschka 

Reacties

 1. Mooi kleurtje! Helemaal top dat hij niet chipt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel duur, maar fijn van de goede kwaliteit! Hij ziet er ook mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je plaatjes doen het niet :0 Ben benieuwd naar het lakje haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje voor je berichtje! Ik ga het morgen gelijk aanpassen :)

   Verwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.