Doorgaan naar hoofdcontent

Perfect moments...


Een tijd geleden konden jullie al mijn bucketlist zien. Dat was maar een deel, mijn bucketlist is nog veel groter, en als ik dat zo zie vraag ik mijzelf altijd af of ik wel genoeg tijd heb om alles waar te maken. Een tijd geleden kwam ik een leuke tag tegen op het blog van teskuh Een tag waarin je laat zien wat je al wel hebt gedaan in je leven. super leuk! Benieuwd wat ik allemaal al heb gedaan lees dan snel verder.

  
Parijs, de stad van mijn dromen, de mode en de romantiek zijn echt geweldig! Samen met mijn vriend beklom ik de eiffeltoren. ja, geloof het of niet. we beklommen de eiffeltoren! tig gamellen trappen en veel treden. Maar toen we boven waren was het uitzicht echt geweldig. En wat is er dan romantischer dan bovenin de eiffeltoren je allergrootste liefde te zoenen?


Ware liefde? daar geloofde ik niet in. Het is toch onmogelijk dat er in de wereld (die uit duizende mensen bestaat) iemand rond loopt die voor jou bestemd is?! Maar het is waar. True love bestaat echt, en het voelt zo goed. Want mijn lieve vriend, is mijn alles.Movie nights, vroeger deed ik dat super vaak. Nu natuurlijk wat minder, maar het hoort er nog steeds bij. Filmpje aan, kopte thee/glaasje wijn en lekker genieten van alle romantiek en samen weg snotteren bij de knappe jonge uit de film. 


Vroeger klom ik in alle bomen die ik tegen kwam. ik woon aan de rand van het bos en ik was daar ook altijd te vinden. Zodra ik mijn eten op had, rende ik naar buiten om in het bos te zijn. 's avonds kwam ik dan weer thuis. Alles onder de modder en scheuren in mijn broek. Maar wat was dat een geweldige tijd! Ik was echt een jongen. Want bomen klimmen en jongens dingen doen waren veel leuker dan de prinsessen jurken.


Na de shoppingbon die ik aan mijn vader gaf, en mijn vader op het idee kwam om met ze alle naar Parijs te gaan. Ik heb eindelijk kunnen kennis maken met het shoppen in parijs. En daar kan niemand genoeg van krijgen, in dit filmpje kan je zien wat ik allemaal heb gekocht met mijn bezoek aan Parijs.


Neem een festival terrein, een aantal studenten, grote tent, veel ruimte en voedsel en een voedselgevecht is geboren. Hou wel je pannenkoeken in de gaten als je die nog wil eten, want voor je het weet belanden ze in het voedselgevecht en heb je niks om te eten.


Als je in Parijs ben, dan moet je zeker de eiffeltoren bezoeken en er ook in gaan. Een aantal jaar geleden was ik ook in Parijs maar toen heb ik de eiffeltoren helaas niet bezocht, dat ging mij niet nog een keer overkomen. Dus dit jaar ben ik naar boven geklommen. 


Ik denk dat veel mensen het met mij eens zijn als ik zeg "Disney kent geen leeftijd" het blijft leuk, al die figuren met hun avonturen en ik moet zeggen dat ik al menig Disney films achter mekaar heb gezien, ik heb alles nog op video en een aantal worden wat slechter, maar ik blijf ze kijken want winnie de pooh? Dat blijft mijn favoriet. "op neer nog een keer.."


Ga terug in de tijd toen er nog geen dip dye bestond, en wat deed ik? Ik dip dy'de mijn haar. Ik kan de gezichten nog voor mij zien van mijn klasgenoten toen ik de gang in liep. Want wat had ik met mijn haar gedaan?! gelukkig vonden een aantal het wel leuk, en nu...jaren later is het helemaal in. Die dipe dye was toen nog zo slecht nog niet.


Oke, mijn haar heeft veel meegemaakt. Is al lang bij me en geeft veel om mij. En ik ook om haar! Het heeft al tal kleuren gehad, maar een aantal weken heb ik eindelijk de stap gezet die ik niet durfde. Mijn haar rood verven! En daar heb ik nog steeds geen spijt van. Binnenkort kleur ik het nog even bij, maar ik ben er nog steeds totally happy mee!


De lach op zijn gezicht, de ogen die stralen en dat heb ik niet alleen bij mijn vriend maar ook bij vriendinnen die een grote glimlach opzette als zij het naar hun zin hebben. Een lach op iemand gezicht toveren is het fijnste wat er is, en de lach van mijn vriend waaraan ik zie dat hij helemaal gelukkig is, die maakt mijn dag weer helemaal goed.


Op een strandje aan het water, in een tweepersoons hangmat met de brandende zon op je huid. Je vriend dicht tegen je aan. Terwijl je met je handen door zijn haar gaat. Ja, een hangmat op het strand is iedereen aan te raden!


In "slechte" tijden leer je je echte vrienden kennen, dat heb ik keer op keer al gezien. Ik heb veel vriendinnen die een grote plek in mijn hart hebben, en ik weet dat wat er ook gebeurd. Ze altijd voor mij klaar staan. Samen een leuke film kijken, naar mijn geklaag luisteren of een wijntje drinken? Het kan allemaal!


Toen ik naar Parijs ging wilde ik graag naar de liefdesbrug, dat konden jullie hier al lezen. En ik ben er geweest! en wat was het romantisch, Mocht je ooit in Parijs zijn? Misschien zie jij wel het slot hangen met de naam van mij en mijn vriend! Over een aantal jaar wil ik terug, en dan hoop ik dat die er nog hangt, en anders heb ik altijd nog het sleuteltje, dat mij herinnert aan een van mijn romantische momenten uit mijn leven.


Tja, ontbijt op bed dat is toch heerlijk?! helemaal als je vriend of vriendin het maakt en dat geluk heb ik. Elke zondag als ik de laatste slaap uit mijn ogen wrijf staat mijn vriend aan het bed met een heerlijk ontbijt, en dit al twee jaar lang elke zondag weer, wat wil een vrouw nog meer? 

Liefs Anouschka 

Reacties

 1. Wat een leuke dingen heb jij gedaan met je vriend! :) En de rest ook, leuke dingen. Ik heb mijn haar ook gedip-dyed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster Blog Award. xx

   Verwijderen
 2. Super leuk artikel, sommige wil ik zelf mee maken, zoals in een boom klimmen.
  Dat zou ik nooit durven!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt leuke dingen meegemaakt! Parijs is tof hè? Ik ben er een jaar geleden geweest en het was zooooo tof!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.