Doorgaan naar hoofdcontent

Beautyboek Lauren Conrad

Een van de nieuwste beauty boeken die ik heb is "style" geschreven door Lauren COnrad, met hulp van veel make-up artiesten en ander personeel. Het duurde even voordat ik er een revieuw over maakte, omdat ik elke bladzijde wilde lezen. 
Het boek bestaat uit verschillende hoofdstukken; Mode, beauty en lifestyl. En daarmee kan je alle kanten op. Ik zal een paar foto's laten zien uit het boek. Zodat jullie een beetje een idee krijgen wat het precies voor boek is.


Schoenen zijn belangrijk bij een outfit. Maar hoe heet elke soort schoen? en waar kan je het allemaal bij dragen. Dat staat in dit boek. Er staan zelfs tips in welke schoen bij welke broek past. En ik moet toegeven dat ik daar veel aan heb gehad.


En als je veel koopt moet er ook eens wat weg. Lauren doet dit met hulp van haar styliste, ze sluit zichzelf dagen op en leegt dan haar kledingkast. Door de handige tips heb ik al heel wat kleding weg gedaan. Zoals de tip van kleding die je bijna nooit draagt, maar niet weg kan doen. Leg ze een tijdje onder je bed in een koffer. Heb je ze niet gemist? weg ermee!


Een outfit is lastig te vinden, voor mij in ieder geval. Zo kan ik 's morgens nog steeds 20 minuten voor de kledingkast blijven staan zonder te weten wat ik aan moet. In dit hoofdstuk staan tips om makkelijk en snel leuk voor de dag te komen. Lauren geeft wel aan; blijf bij jezelf wat je ook aan trekt! Want al kan een outfit nog zo leuk zijn. Je moet je er wel goed in voelen.


Een little black dress is op veel manieren te dragen! Er zit vast wel wat voor je tussen!

Ik kan nog uren door gaan met foto's. leuke haartips, tassen of items om je outfit mee op te leuken. Maar dan wordt de post wel erg lang.

Mijn mening; ik ben er super tevreden over. Er staat voor ieder wat wils in. Ook als je niet heel erg van mode houd zijn er handige tips. Een echte aanrader!!

XxX AnouschAttack

Reacties

 1. dat is echt een super leuk boek! ik had het graag gekocht, maar het was uitverkocht haha ;p

  jij hebt ook een leuke blog! ik ga je terugvolgen ;-)

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, ik heb hem zelf niet, maar nu ik dit lees en zie, moeet ik hem hebben.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?