Doorgaan naar hoofdcontent

make-up en jewellery stash

Wat doe jij als je amper hebt geslapen en naar huis gaat maar geen puf hebt voor huiswerk? Inderdaad! Je kamer opruimen. Ik tenminste altijd. Ik kan mij dan toch niet concentreren en stil zitten is helemaal niks voor mij. Toen ik mijn make-up tafel aan het opruimen was kwam ik op het idee om mijn stash te laten zien. Zodat jullie een beetje het idee hebben van wat ik allemaal heb aan make-up en sieraden.

Hebben jullie een product of look die jullie willen zien? laat het mij weten of stuur even een foto naar anouschattack@gmail.com dan kijk ik of ik er een tutorial van kan maken.
XxX AnouschAttack

Reacties

 1. Bedankt voor de tip! Ik woon best dichtbij rheden ja, in een dorpje bij arnhem in de buurt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk filmpje, ik heb hem alleen niet helemaal gezien! ;$
  Een ooglook met een blauwe kleur lijkt me wel mooi :)
  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Heb niet het hele filmpje gezien, maar wel leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik ruim echt 'nooit' mijn kamer op, zo sáái. Maar mn kamer is dan ook een rommeltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow super veel make-up, wil ik ook! ♥
  haha xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow, ik wil jouw stash !
  en al jouw spullen staan er ook zo mooi op die tafel.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?

Inspiratie post Parijs

Aangezien ik over een over een paar dagen naar Parijs ga, leek het mij een goed idee om de mooiste plekken op te zoeken in Parijs en deze met jullie te delen. Zo kan ik heerlijk weg zwijmelen bij de mooiste plekken, en alvast kijken waar ik heen ga als ik op vakantie ga. Want Parijs is toch een shop wahalla en een echte mode en liefdes stad.