Doorgaan naar hoofdcontent

make-up en jewellery stash

Wat doe jij als je amper hebt geslapen en naar huis gaat maar geen puf hebt voor huiswerk? Inderdaad! Je kamer opruimen. Ik tenminste altijd. Ik kan mij dan toch niet concentreren en stil zitten is helemaal niks voor mij. Toen ik mijn make-up tafel aan het opruimen was kwam ik op het idee om mijn stash te laten zien. Zodat jullie een beetje het idee hebben van wat ik allemaal heb aan make-up en sieraden.

Hebben jullie een product of look die jullie willen zien? laat het mij weten of stuur even een foto naar anouschattack@gmail.com dan kijk ik of ik er een tutorial van kan maken.
XxX AnouschAttack

Reacties

 1. Bedankt voor de tip! Ik woon best dichtbij rheden ja, in een dorpje bij arnhem in de buurt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk filmpje, ik heb hem alleen niet helemaal gezien! ;$
  Een ooglook met een blauwe kleur lijkt me wel mooi :)
  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Heb niet het hele filmpje gezien, maar wel leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik ruim echt 'nooit' mijn kamer op, zo sáái. Maar mn kamer is dan ook een rommeltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow super veel make-up, wil ik ook! ♥
  haha xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow, ik wil jouw stash !
  en al jouw spullen staan er ook zo mooi op die tafel.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn