Doorgaan naar hoofdcontent

New in: is it a clutch?


Een paar weken geleden bestelde mijn vriend dit op e-bay, Als cadeau voor mijn verjaardag. Maar wat duurde het lang voordat ik het eindelijk had (ongeveer 3 weken) Maar het was het wachten waard! Ik ben er super blij mee. De kleur is super en hij is ook nog eens ontzettend handig. Wil je weten wat het is? klik dan verder...
Het is een cover voor mijn Tablet die ik al een tijdje heb. Voor mijn verjaardags geld heb ik een tijd geleden een Tablet gekocht. Deze Tablet heb ik nodig voor school en om mijn hand te ontlasten met schrijven. Wat ben ik blij dat ik niet meer met mijn laptop hoeft te slepen. Mijn laptop is van de week trouwens stuk gegaan, vlak nadat ik mijn tablet had gekocht. Freaky he? Aangezien ik een stevige wilde heb ik er een genomen die helemaal om mijn Tablet kan. En hij was nog goedkoop ook. Lang leven e-bay zullen we maar zeggen. Doordat de cover dicht kan met een elastiek is hij makkelijk mee te nemen naar school en beschadigd die niet in mijn tas. Waar ik nog wel wat op moet verzinnen is hoe ik er voor kan zorgen dat de hij niet ineens aan gaat in mijn tas. Ik heb al een aantal keer gehad dat ik mijn tablet uit mijn tas pakte en dat die al aan was. Terwijl ik zeker wist dat ik hem de les daarvoor had uitgezet.


De cover is zo gebouwd dat ik hem ook schuin kan zetten. Erg handig voor als ik even een serie wil kijken of gewoon aantekeningen wil maken tijdens de les. Ik heb gemerkt dat dit fijner werkt dan dat je hem plat legt.


Op de foto is het lastig te zien. Maar aan de onderkant zitten allemaal groeven in de Cover. Zo kan je de Tablet op verschillende hoogtes neerzetten. Al hou ik het altijd bij hoe die nu staat. Werkt fijn en ik hoef niet te klungelen.

hebben jullie ook een cover voor iets?

XxX AnouschAttack

Reacties

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?