Doorgaan naar hoofdcontent

New in: is it a clutch?


Een paar weken geleden bestelde mijn vriend dit op e-bay, Als cadeau voor mijn verjaardag. Maar wat duurde het lang voordat ik het eindelijk had (ongeveer 3 weken) Maar het was het wachten waard! Ik ben er super blij mee. De kleur is super en hij is ook nog eens ontzettend handig. Wil je weten wat het is? klik dan verder...
Het is een cover voor mijn Tablet die ik al een tijdje heb. Voor mijn verjaardags geld heb ik een tijd geleden een Tablet gekocht. Deze Tablet heb ik nodig voor school en om mijn hand te ontlasten met schrijven. Wat ben ik blij dat ik niet meer met mijn laptop hoeft te slepen. Mijn laptop is van de week trouwens stuk gegaan, vlak nadat ik mijn tablet had gekocht. Freaky he? Aangezien ik een stevige wilde heb ik er een genomen die helemaal om mijn Tablet kan. En hij was nog goedkoop ook. Lang leven e-bay zullen we maar zeggen. Doordat de cover dicht kan met een elastiek is hij makkelijk mee te nemen naar school en beschadigd die niet in mijn tas. Waar ik nog wel wat op moet verzinnen is hoe ik er voor kan zorgen dat de hij niet ineens aan gaat in mijn tas. Ik heb al een aantal keer gehad dat ik mijn tablet uit mijn tas pakte en dat die al aan was. Terwijl ik zeker wist dat ik hem de les daarvoor had uitgezet.


De cover is zo gebouwd dat ik hem ook schuin kan zetten. Erg handig voor als ik even een serie wil kijken of gewoon aantekeningen wil maken tijdens de les. Ik heb gemerkt dat dit fijner werkt dan dat je hem plat legt.


Op de foto is het lastig te zien. Maar aan de onderkant zitten allemaal groeven in de Cover. Zo kan je de Tablet op verschillende hoogtes neerzetten. Al hou ik het altijd bij hoe die nu staat. Werkt fijn en ik hoef niet te klungelen.

hebben jullie ook een cover voor iets?

XxX AnouschAttack

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.